Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek666222

jakie dokumenty na szkolenie??

Polecane posty

Gość kwiatek666222

hej przez miesiac pracowalalm w markecie zatrudniona przez agencje pracy tymczasowej teraz wyszla mi umowa i ten market chce mnie zatrudnic zgodziłam sie a oni powiedzieli ze najpier musze jechac do szczecina na szkolenie to kolo 400 km ale ok jakos dotre pytałam sie kierownika czy dostane jakies skierowanie na to szkolenie powiedzial ze zglosil mnie przez internet ale skierowanie tez mi wydrukuje tam tego nie czytalam dopiero w domu okazalo sie ze to nie jest zadne skierowanie tam poprostu wykaz dokumentów jakie powinien dostarczyc nowo zatrudnniony pracownik czyli kwestionariusz zasw lekarskie nr konta itp i ja to mam zabrac na szkolenie?????? nie rozumiem przeciez takie rzeczy zostawia sie pracodawcy czy on sie pomylił czy co pomocy!! zadnego skierowania tam nie było pojde do niego jeszcze raz ale moze orientuje sie ktos co powinnam zabrac na szkolenie??

Gość panadol extra
Na szkolenie to raczej zadnych dokumentow nie trzeba, no ale jak Ci mowi, ze takie masz zabrac, to lepiej je wez na wszelki wypadek.