zimny-maj 0 Napisano Październik 2, 2012 Witam. Czy któraś z Pań stosowała Ovulastan? Jak się po nich czujecie? wiem, że na każdy organizm tabletki działają inaczej. Ja zażywam dopiero 11 dni, są to moje pierwsze tabletki ;) Oprócz trądziku nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych, nie mam wzmożonego apetytu ani spadku libido. Ovulastan, z tego co czytałam, to dość now tabl (chyba 2 lata są na rynku?) gin przepisał mi je, bo mam nadżerkę, lekkie zapalenie i nieregularne cykle + nie jestem jeszcze gotowa na dzidzię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2013 Witam ja już ponad miesiąc biorę je i przytyło mi się pare kilo.. Tak samo trądzik ale to podobno jest normalne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nina13 Napisano Sierpień 8, 2013 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 8, 2013 A jaki maja sklad i ile kosztuja? Napiszcie, prosze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach