Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska12345

Bol podczas seksu

Polecane posty

Gość laska12345

Uprawiam seks z moim chłopakiem juz od 4 miesiecy. Podczas pierwszego razu odczuwałam okropny bol,lecz teraz po 4 miesiacach tez odczuwam choc nmniejszy,mianowice przy wkladaniu penisa do pochwy odczuwam takie jakby kłucie,czasam nawet jak jest w srodku i sie nie porusza to okropne pieczenie,ze musimu przerwac. Czy to pieczenie moze byc od prezerwatywy lub zeli intymnych? Dlczego odczuwam kłucie przy wkładaniu go?

Gość laska12345
Tylko problem tkwi tez w tym,ze poprostu musze uzywac zeli,poniewz bez nich odczuwam nieprzyjemne ocieranie

Gość ajamysleze
możesz mieć uczulenie na lateks. zamiast żeli możesz używać wazeliny, jest delikatniejsza. A jeśli to faktycznie jakaś infekcja to leć do ginekologa, dostaniesz globulki, wyleczysz i zobaczysz czy jest różnica :)

Gość laska12345
W takim badz razie kłucie moze byc tez moze byc spowodowane?

Gość ann3012
Może nie jesteś wystarczająco podniecona :) i dlatego boli :) a jeśli chodzi o pieczenie to rzeczywiście może byc np od żelu jakieego używacie. Bez się nie da ?

Gość laska12345
Niestety nie,tak jak pisałam predzej bez zelu odczuwam nieprzyjmne tarcie

Gość ann3012
Może dłuższa gra wstępna ?:)

Gość laska12345
Gra wstepna czy jest długa czy krotka to i tak przy wprowadzaniu penisa odczuwam kłucie

Gość ann3012
A może problem jest w głowie ? Nie możesz się rozluźnić albo coś. Idź może niech lekarz ginekolog na to spojrzy

Gość hjgjhjh
Mialam dokladnie taki sam problem,tyle,ze pojawil sie dopiero po 5 latach od rozpoczecia zycia seksualnego.Lekarz ginekolog zalamywal rece,nie potrafil mi pomoc,a ja coraz bardziej popadalam w irytacje.Zaczelam eksperymentowac i znalazlam!! Mnie pomoglo jak zmienilam zel do higieny intymnej na zel intima z biedronki przed stosunkiem kazalam nawet partnerowi tym rece myc (oowiazkowo rowniez zrezygnowal z mydla i podmywal sie zelem) po 2 tygodniach problem znikl :)

Gość laska12345
Dzieki za rady. Pozdrawiam