Gość Esma15000 Napisano Październik 2, 2012 co dobrego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koalllla Napisano Październik 2, 2012 jem najbardziej kaloryczna niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esma15000 Napisano Październik 2, 2012 chyba duzo zarabiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koalllla Napisano Październik 2, 2012 nie nie zarabiam duzo ale nie pale i nie pije alkoholu a poza tym kalorycznie nie znaczy drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esma15000 Napisano Październik 2, 2012 dla mnie kalorycznie to znaczy duzo , zawsze , bo niby jak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koalllla Napisano Październik 2, 2012 wystarczy ze zjesz pare kromek chleba z dodatkami , jakiegos batona i juz mam duzo kalorii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Esma15000 Napisano Październik 2, 2012 ale jakie dodatki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koalllla Napisano Październik 2, 2012 rozne np lubie chleb ze skwarkami, boczkiem juz tak tlusto i kaloryzcnie jest ze hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja na kolacje Napisano Październik 2, 2012 chodze na fitness :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 33213213 Napisano Październik 2, 2012 o tej porze kolacja??? to wy emerytami jesteście?Ja obiad jem koło 20, kolację o pólnocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach