Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to mozliwe ze

TO MĘŻCZYŹNI SĄ PŁCIĄ PIĘKNĄ

Polecane posty

Gość czy to mozliwe ze

wysnułam tę teorię po jakimś czasie mieszkania w Anglii - w Polsce tego nie widać - faceci są zapuszczeni, okrągli, łysawi, ale w krajach zachodnich gdzie faceci o siebie dbają to naprawdę widać! taki pierwszy epszy i zadbany facet z ulicy naturalnie wyglada o wiele lepiej niż taka przeciętna dziewczyna z makijażem, a większość dziewczyn bez makijażu to już w ogóle jak straszydła wyglądają to co często jest wadą u kobiet, może pozostać niezauważone, lub nawet dodawać charakteru facetom, poza tym wydaje mi się, że większość mężczyzn nawet jak nie ćwiczy ma zgrabniejsze tyłki, i ciała ogółem mają często dłuższe rzęsy itd. zresztą my, kobiety same często niszczymy sobie włosy farbowaniem, rzęsy tuszem, cerę pudrem, korektorem... w dodatku tak dużo dziewczyn maluje się tak nieporadnie, co jest wręcz nieestetyczne dlaczego kobiety uznaje się za płeć piękną, skoro faceci naturalnie wyglądają często o wiele lepiej od kobiet? bardzo ważne by o siebie dbać, ale oni nie muszą nakładać makijażu by być przystojniejszymi...

Gość takie rzeczy to nie w pl
mnie polscy "mężczyźni" obrzydzają.Podstawa brudny , szary niechlujny wygląd.Ubrania jak z kontenera pck, skarpetki za 1zł, dzinsy z tesco za 10 zeta plus koszulka z rynku.Często braki w uzębieniu i po 30 lysiejące knury z mięśniem piwnym.Waga lekko 100.120 kg

Gość czy to mozliwe ze
dlatego mówię - zachodni faceci

Gość takie rzeczy to nie w pl
i tego ci zazdroszczę.Bo jak patrzę z jakimi śą moje znajome to się dziwię, co one w nich widzą.Albo czy mają aż tak niską samoocenę, że wybierają faceta , nawet jeśli to facet z nazwy.Do prawdziwego zadbanego mężczyzny te potworki się nie umywają.

Gość she wolf
może coś być. mój facet jak wstanie rano wygląda świetnie, czego nie można powiedzieć o mnie zaraz po przebudzeniu...

Gość silvergirl
W Polsce tez są ladniejsi faceci od kobiet nieraz widzialam pary ONA nieladna pomimo że ma makijaż a on przystojniak!