Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpylona wagina

zapraszam niesmialkow

Polecane posty

Gość rozpylona wagina

Witam Was niedoswiadczone ogiery, al'a nieudacznicy. Przybywam tu, zeby Wam pomoc. Chce nauczyc Was jak porzadnie zbajerowac dziewczyne, zeby zdobyc jej serce. Efekt gwarantowany, piszcie jakiej kobiety potrzebujecie a ja Wam dam pare trickow.

Gość rozpylona wagina
Aha sama jestem kobieta, wiem co dziala a co nie dziala.

Gość rozpylona wagina
No co jest? Gdzie wszyscy prawicy kafeteryjni? A moze ktos sie podkochuje w jakiejs kafeteriance i nie wie jak zagadac?

Gość rozpylona wagina
W sumie co sie dziwic, ze jestescie sami, jak wy nawet nie macie odwagi zapytac jak to zrobic.

Gość prawik kafe lece na kafeterian
jak poderwac dziewczyne sukcesu studiujaca dobry kierunek i zaganiona ladna do tego

Gość rozpylona wagina
A ma okulary? Bo to bardzo wazne.

Gość prawik kafe lece na kafeterian
Ma i to kujonki.

Gość zalamany i oddany jej
ładna kobieta, studentka, inteligentna, stylowo się obierająca, starsza o rok a ja cienki chudy bolek, średniak tez student mam szanse co robic???

Gość zalamany i oddany jej
jak ja uwieść

Gość rozpylona wagina
Proponuje podryw na cwaniaczka: strzachnij jej te okulary na zien i zdepcz, potem powiedz, ze chcesz popatrzyc w jej oczy, a na koniec zaproponuj, ze jej odkupisz pod warunkiem, ze da ci numer telefonu i umowi sie z toBa na wino.

Gość rozpylona wagina
Uprzedzam , ze moje radze sa z ograniczona odpowiedzialnoscia.

Gość rozpylona wagina
Zalamany, po pierwsze nie mozesz udawac takiej ofiary losu. Wbrew pozorom kobiety szukaja mezczyzny, a nie pierdoly co beczy w poduszke i sni o swojej krolewnie. Nie wazne jak wygladasz, wazne jak sie zachowujesz, poruszasz i jaki masz bajer. Pamietaj, ze. Teksty w stylu ksiezniczko i takie pierdoly to mozesz do dziewczynki mowic, ale nie do prawdziwej kobiety szukajacej ogiera.

Gość czesławe
jak poderwać i nadziać na pal mężatke? prosze o rady:classic_cool:

Gość rozpylona wagina
A kim ta mezatka jest, jak sie ubiera i jak porusza? Jest pewna soiebie? Gruba, chuda? Pamietajcie, ze najlatwiej uwiesc tlusta loche, bo ta poleci na kazdego, aby miec zruchane dupsko. Kobieta ceniaca sie i z klasa, czyli taka jak ja robi selekcje. I tak jak wczesniej mowilam, przede wszystkim liczy sie dobry bajer. Nie o kasie i samochodach.

Gość rozpylona wagina
Pierwsze kroki powinny wygladac tak, jesli dziewczyny jeszcze osobiscie nie znacie: staracie sie przechodzic w miejscach gdzie ona bywa, usmiechac sie do niej, od czasu do czasu puszczac oczko. Jak idziecie w ta sama strone to zaczepic w stylu, o chyba idzie pani tam gdzie ja. Ona pon takim czyms na pewno o was sobie pomysli, potem juz pojdzie jak z gorki.