Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpylona wagina

moj chlopakto robil przy zdjeciu kolezanki

Polecane posty

Gość rozpylona wagina

Witam, to obrzydiwe co napisze zaraz, ale to sie wydarzylo naprawde. Wczoraj wrocilam poznym wieczorem do domu w ktorym pomieszkuje z moim chlopakiem. Grala glosno muzyka, z reszta jak zawsze, zapukalam, ale nie otwieral, wiec weszlam bez pukania, on nawet nie uslyszal. Gdy zajrzalam do pokoju to w jednej rece trzymal fotke mojej dobrej kolezanki z pracy, a druga trzepal sobie pysiora. szybciej z tamtad wyszedlam jak wszedlam, on mnie nie widzial nawet. potem zadzwonilam dzwonkiem, ten szybko sciszyyl muzykie i krzyknal, zeby chwile zaczekac bo jest w lazience.

Gość lewa,lewa...
wyszłam i weszłam :)

Gość rozpylona wagina
Po pierwsze to jestem strasznie zla, bo czuje sie jakby mnie z nia zdradzil. Z reszta musi mu sie chyba bardzo podobac, skoro uzyl jej zdjecia. A po drugie to nawet nie moge mu zrobic afery, bo jest mi glupio, ze go nacielam na tak obrzydliwej rzeczy!

Gość gbhg
nauczyłaem sie nowego zwrotu, wszedłam wyszedłam :) kurwa hahaha

Gość rozpylona wagina
Prosze?? Gdzie wyszlas i weszlas? Jesli nie chcesz tu byc to nie musisz.

Gość gbhg
Aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhaahahahahaa

Gość rozpylona wagina
Co w tym smiesznego? Jestem w amoku rozumiesz to? Postaw sie w mojej sytuacji co bys zrobila jakbys zobaczyla chlopaka co se trzacha gangstera?

omg ja bym chyba zerwała... tzn. wiem, że mój facet się masturbuje i pewnie wiele kobiet go podnieca, ale zobaczyc coś takiego i to jeszcze ze znajomą osobą... masakra, nie umiałabym chyba być dalej z nim

Gość rozpylona wagina
Najgorsze jest to, ze ja musze udawac, ze oniczym nie wiem. Teraz jak patrze na to zdjecie to sie cale klei... Fuj. i co ja mam mu powiedziec?

Gość gfddfffcxsdffg
a ja mam chlopaka i duzo kolegow jeden wprost powiedzial ze chce po to moje zdjecie i dalam krzywdy mi tym noe zrobi

Gość GretaBarbo
Najgorsze jest to, że musisz również udawać, że znasz język ojczysty. Tylko nie bardzo Ci to wychodzi 🖐️

Gość lewa,lewa...
aaa.., w amok "wszedłaś" tak?

Gość rozpylona wagina
A czy ja nie znam jezyka ojczystego? Wiesz literowki moga sie kazdemu zdarzyc.

Gość rozpylona wagina
Ale moja kolezanka nie dala mojemu chlopakowi zdjecia w tym celu tylko mi, zebym miala na pamiatkie. A on je zbeszczescil.

Gość rozpylona wagina
Nie wszedlam w amok tylko jestem w amoku. Boze ludzie czepiacie sie o szczegoly!

Gość a tak tylko zapytam krotko
"A po drugie to nawet nie moge mu zrobic afery, bo jest mi glupio, ze go nacielam na tak obrzydliwej rzeczy!" A niby dlaczego nie możesz?? Jak najbardziej możesz, a nawet powinnaś!! Chcesz to tak zostawić?? Przecież na pewno sytuacja się powtórzy, chyba że spotka koleżankę i pójdzie na żywca... :O

Gość autorko
kobieta ---> weszlam, wyszlam mezczyzna---> wszedlem, wyszedlem Nie pisze tego zlosliwie... :) Tak tylko na przyszlosc...

Gość rozpylona wagina
A co mam mu powiedziec, ze widzialam go wczoraj jak sobie konia walil???? No prosze cie. Wiem ze w tej sytuacjie nie powinnam patrzec na to czy mu sie zrobi glupio czy nie, ale mi to nawet przez gardlo nie przejdzie.

Gość autorko
... a i zostaw go, nie brzydzisz sie z nim dalej byc?

a co, wolisz udawać, że nic się nie stało???? No weź mnie nie osłabiaj :O

Gość rozpylona wagina
Dobrze, dzieki za swietne rady tylko szkoda, ze nie na temat. Nagle wszyscy sie znalezli tacy uczeni.

Gość ślepota
przyprowadź mu koleżankę i zapytaj czy jest podobnie jak przy zdjęciu :)

Gość vcxzsd
ja też się masturbuje przy zdjeciach modeli, aktorów, zdjeciach różnych facetów i co w tym złego? a co za róznica czy trzepał sobie przy fotce kumpeli czy dody?

no jak nie na temat? :O Ja bym chyba nie potrafiła z gościem być dalej, a Ty nawet boisz się wspomnieć mu o tym, żeby mu się głupio nie zrobiło... Masakra :O

Gość rozpylona wagina
Wiexcie to byla tylko masturbacja, jeszcze jej nie zdazyl dotknac, ale soie brzydze. Myslicie, ze to wystarczajacy powod, zeby go zostawic? A jak wasi chlopcy, czy mezowie fantazjuja o innych to co? Od razu konoiec?

Gość rozpylona wagina
Bo to obciach, ze se koniucha wallil. Co mam mu powiedziec? Wiesz, widzialam jak se wczoraj trzepales do zdjecia mojej kolezanki. Po takim czyms on moze sie tak zalamac, ze samobojstwo popelni. To chlopak slaby psychicznie. Jak go bralam to byl prawiczkiem.

Gość kjhbfgvdcxsza
słabe prowo, nie sciemniaj ze go rpzylapalas pewnie wcale nie masz chlopaka i chodzisz do gimnazjum

Gość dziwna laska nieee?
jaki obciach? kazdy se wali! daj spokoj z tym slabym prowo dziecko

Gość vdeafrsdz
sa dwie opcje: 1. prowo - wtedy slabizna jak hooj 2. laska naprawde jest taka pooebana zeby sie przejmowac taka pierdola

Gość mnbvcx
hooj cipca hooj hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj