Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknystaaan

Boże jak mi dobrze obecnie mając tak niskie libido

Polecane posty

Gość pieknystaaan

po prostu piękne życie.. w końcu nie myśle cały czas o seksie, nie musze walić konia codziennie, nie cierpie przez żadną szmate ahh tak mogło by być ZAWSZE!!!

Gość IMO12358
Przydałby się taki guzik wyłączający libido...no, ale pewnie feministki robiłyby wszystko, aby go zdelegalizować. ;)

Gość zacznij łykać brom
:O🖐️ już ludowe wojsko polskie wiedziało co robic

Gość pieknystaaan
co to brom?

Gość dotknięty przez brom
Brom to specyfik stosowany przez długi czas PRL. Jest bez smaku i zapachu, dodawano go do kawy zbożowej, którą piło wojsko. Chodziło o stępienie pożądania seksualnego wśród żołnierzy. Po bromie był spokój. I nawet najbardziej jurne ogiery dziwiły się, że mają trudności z pozycją „baczność. (źródło: internet).

Gość pieknystaaan
EHHH :( wracam tutaj po ponad miechu chyba.. i co? juz ten stan minal :/ znowu mysle bardzo intensywnie o pewnej kolezance, jest mi źle bo ona mnie nie chce, a i libido sporawe.. kurwa mac!! czemu tamten stan tak krotko trwal ;/

Gość Warszawski snieg
http://kobieta.wp.pl/gid,14236162,img,14236234,kat,26263,title,Jedna-trzecia-Japonczykow-nie-interesuje-sie-seksem,galeriazdjecie.html?ticaid=1f68d Czy wy tez tak macie? Ja mam dosyć sytuacji, ze damska doopa reklamuje wszystko od gladzi szpachlowej po rajstopy. Seks w ogóle przestał mnie interesować. Cieżko pracuje, przychodze do domu, wale sie na łóżko i idę spać. I tak w kółko Macieju od ładnych kilkunastu miesiecy... Dzietnosc u nas w kraju spada

Gość sdddsdff
każdego chyba już wkurwiaja te gole sraki w reklamach, rzygac sie chce, one sie chwalą czym srają????

Gość warszawski deszcz
Wszedzie wypiete doopy,plastyka warg sromowych, elle czy inne cosmopolitany,gdzie szminka kosztuje 300zl a zakiet 1500