Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel...

eh, zmęczony i śpiący jestem

Polecane posty

Silvergold, a masz futro z soboli? Ostatni, czyś ty sie szaleju opił? Ja i futro? W życiu nic nie będę nosić na grzbiecie jakiegoś biedaka Nosić to ja mogę na rękach,mojego kocura:) A coś o kocurze nie łaska?Coś się tak czepił tego sobola?

Kiedy życie daje ci cytryny,nie rób z nich lemoniady! Zwróć mu je. Powiedz: nie chcę twoich cholernych cytryn! Co mam z nimi zrobić? Zażądaj spotkania z menadżerem życia! Zrujnuj mu dzień za to, że dał ci cytryny. Czy wiesz kim jestem? Jestem człowiekiem, który spali twój dom! Za pomocą cytryn! Nie zapomnij,nie rób lemoniady, to nie wystarczy. Lubię tego człowieka ;x

Mam dwa . Jeden dachowiec ,biały z czarnym ogonem i czarnymi uszami. Ooo,to zaraza najszczał mi dziś na łóżko Taki dostał łomot że się mało o futrynę nie zabił a potem się gadzina zaszyła pod wersalką:( Drugi to kocica,dystyngowana trzykolorowa persica. Też niezłe ziółko!

Ja opowiem kawał: Mój kolega mówi "Ja nic nie mam do murzynów. Chętnie bym sobie kupił jednego":)

Gość kfdtggh
jak tam niedziel pies?

nawiedzona? :< nie chciałeś niegdy podpalić czegoś cytrynami? sam jesteś dziwny... jak nie chciałeś.

A mój mi to zrobił,bo powinnam mu posprzątać w kuwecie i to była taka kocia zemsta za zaniedbanie jego potrzeb. Mea culpa!

na moim talerzu jest miejsce tylko na mięso i narkotyki ale nie biorę tylko jem. Każdy musi coś jeść... :(