Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sicyyyly

Pytanie z cyklu glupich...

Polecane posty

Gość Sicyyyly

...nawet jak na standardy kafe. Karmie piersia. Noca jadlam kanapki. Teraz patrze ze chleb jest z bialym nalotem - plesnieje. Czy to moze jakos zaszkodzic 5 tyg dziecku?

Gość nie martw sie
W nocy moglo jeszcze nie byc plesni,w prawdzie zarodniki na pewno byly,ale nie raz jemy takie produkty na ktorych lada chwila by wylazla plesn. Nasz organizm tez jest bariera dla mikroorganizmow i z wieloma rzeczami moze sobie poradzic.badz spokojna.

Gość kamcia1507
A Ty dobrze się czujesz? Nie miałaś biegunki?

Gość Sicyyyly
Ja czuje sie dobrze, zoladek nie bolal, nie wymiotowalam i nie mialam biegunki.

Gość sztototam
jeśli ty się czujesz dobrze to się nie przejmuj, tylko obserwuj dziecko. Przecież chleb nie był doszczętnie spleśniały, na pewno nie raz nieświadomie każdemu zdarzyło się zjeść trochę pleśni i nie mówię tu o tej "zaplanowanej" na serze ;)

Ja tez karmie a kiedys zjadłam podplesniałą bułkę z jabłkiem. Jak byłam w połowie to zauwazyłam lekki nalot. Mała nic a nic a ja miałam odruchy wymiotne przez dwa dni :-)

ja w ciazy jak bylam zjadlam dwie kromki gdzie byla plesn na skorce ktorej nie zauwazylam poczulam tylko dziwny posmak pozniej patrze na chleb a tam plesn a mowi sie ze w ciazy tez nie mozna jesc nic plesniowego i balam sie ze zaszkodze dziecku ale wszystko w porzadku ;) a jak Ty sie czujesz ok i nie zaszkodzilo Ci to dziecku tez na pewno nic nie bedzie ;)

Gość Sicyyyly
Dzięki Dziewczyny. :) No małej nic nie jest jak na razie, zachowuje się normalnie. :)