Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochepodlamana

liposukcja laserowa - pomocy...

Polecane posty

Gość trochepodlamana

mam problem z kilkoma partiami mojego ciala. Bylam zdecydowana na liposukcje laserowa u dr. kruka w Poznaniu. Nie zdazylam... W chwili obecnej nie mam pojecia jakiemu lekarzowi moge zaufac i ktory w dodatku jeszcze zajmuje sie liposukcja laserowa. Jesli ktos z Was ma jakies pozytywne doswiaadczenia w tym temacie to bardzo prosze o pomoc...

Gość niestety ale
dr. Kruk z Poznania to jedyny ,jakiego znalam, specjalista godny polecenia jesli chodzi o lipo laserem. piersi tez powiekszal pieknie,czego jestem przykladem . musisz uwazac, bo sam dr. Kruk mowil, ze wiele osrodkow dysponuje laserami chinskiego pochodzenia i moga zrobic wiecej krzywdy niz pozytku. a operujacy tymiz laserami czesto nie przeszli odpowiednich przeszkolen . badz ostrozna w wyborze i chirurga i miejsca.pozdrawiam.

Gość trochepodlamana
tak, wlasnie mnie tez ostrzegal. Z reszta przede mna z gabinetu wychodzila Pani, ktora wlasnie popelnila blad w wyborze chirurga a dr. Kruk poprawial... W ogole w Polsce tylko kilku chirurgow chyba pracuje z laserami, przynajmniej wnioskujac z tego co mozna znalezc w internecie. Nie mam pojecia jakie obrac kryteria w doborze lekarza, a jak juz znajde takiego ktory bedzie mi sie wydawal godny zaufania to przeciez nie zapytam 'a czy aby nie pracuje Pan na chinskim sprzecie?'