Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pod kim d

6 lat czekałam na TO!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ona taka jedna
ja znam przyklady że odwrocilo sie to wszystko na ich najbliższych np.dzieciach a nie ma samych debilach

Gość WielkaZimna Suka
ale puść parę o co chodziło... na ile możesz oczywiście ja mam kogoś, kto tak mną manipulował, że stałam się szmatą niby się podnoszę, ale czasami jak o nim pomyślę, to mam mordercze zapędy. Nie wiem co by było dla niego dobre, bo śmierć to za mało...

Gość cscscs
zimna suko jak można kimś manipulować aby stała sie szmatą?????

Gość no i bardzo dobrze
sprawiedliwość musi nadejść, też wiele razy widziałam jak los karał kogoś kto zrobił komus krzywdę (niekoniecznie mnie). Tym gorzej dla niego, jeśli chodziło o dziecko.

Hej.W sumie niby mogę ale nie wiem czy chcę do tego wracać bo jest to dla mnie naprawdę traumatyczne przeżycie:-( Wiem ,że fajnie by bylo się wyżalić.Ale chyba nie wiem czy mam taką potrzebę na dzien dzisiejszy. Tak t prawda co piszecie ,ze nie tyle co nieszczęście spotkało tych co to nieszczęście wypuścii w świat.Ale niestety wiele razy jest tak ,że podobne sytuację spadaja na dzieci.......Kiedyś mój kuzyn śmiał sie z mojej córeczki ,że jest chora. Była i jest bo w ciązy orzeżyłam traume ktra odbiła sie niestety na dziecku. Ale dla niego to nie ważne! Nie zapytał dlaczego oja córa jest taka a nie inna.Ocenił mnie ,że jestem złą matką itp.Po 2 latach-ożenił się ,żona zaszła w ciąze i urodzilo mu sie chore dziecko.Do dzisiaj nie rozmawia ze mną;-)....chuj paskudny jeden.Wie dobrze ,ze to własńie sie zemściło na nim!!!!!!!!!!!!! Szkoda ,że na dziecku a niebezpośrednio na nim!!

Gość Jessssuuuu
to najgorsze dno wysmiewac się z choroby. Jak istnieje jakaś Opatrzność to już Ona chyba dopilnowała zeby miał za swoje. wiadomo dlaczego się nie odzywa... bo wie o co chodzi . Ja na przyklad czasem obserwuję sytuacje, gdy ktos mając córki czy córkę, krytycznie wypowiada ie na temat prowadzenia obcych młodych dziewczyn, a potem jak jego/jej córki zaczynają się podobnie prowadzić, to zamyka mordę. Wtedy jest w porządku.