Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piosenka-kobieca

Bibliografia Biblii

Polecane posty

Mam takie pytanie... Nie wiem jak zrobić bibliografię fragmentu z Biblii, a dokładnie historii, przypowieści (nawet nie wiem jak to nazwać) o Noem. Pomoże ktoś? Proooszę...

Nie. Muszę napisać bibliografię z tego. Ale nie wiem jak to zapisać: historia, przypowieść (?) o Noem, Pismo Święte Starego Testamentu, itd. czy jak?

Księga Rodzaju. W: Pismo Święte Starego i Nowego Testamentu w przekładzie z języków oryginalnych. [Biblia Tysiąclecia]. Wyd. 3 popr. Poznań: Pallottinum, 1998. ISBN 83-7014-218-4, s. ???-???

ewentualnie: Potop. W: Pismo Święte Starego i Nowego Testamentu w przekładzie z języków oryginalnych. [Biblia Tysiąclecia]. Wyd. 3 popr. Poznań: Pallottinum, 1998. ISBN 83-7014-218-4. Rdz 6,1 - 8,22, s. ???. podstaw dane z tej wersji z której korzystasz.

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie!:) Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281