Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katharrrina

Brak okresu/testy negatywne/Nuvaring proszę pomóżcie:((((((((

Polecane posty

Gość Katharrrina

Witam. Mam taki problem. Moje cykle trwaja srednio 33 dni. W lutym odstawilam NuvaRing. Cykl najdluzszy trwal 37 dni. Do czasu pooniewaz od 18 sierpnia nie mam okresu. A ten cxas byl dla mnie b.stresujacy sporo pracy duzo wyjazdow itd. Niezabezpieczony stosunek ( wszedl we mnie na 3 minuty, potem zalozy gumke i doszedl po 10min) nastapil 5dc. 5 tygodni po tym zdarzeniu zrobilam dwa testy. Oba ( popoludniowy i poranny) NEGATYWNE. Nie mialam ZADNYCH objawow. Poszlam do gina 44dc. Na podstawie tego co jej powiedzialam ( a chodze do niej 3 lata, wie ze strasznie sie stresuje ze mam nerwice mam z tym problem itd) stwierdzila ze mam HIPERPROLAKTYNEMIE i powiedziala zebym zalozyla na nowo Nuvaring( bo z reszta chcialem zrobic przerwe do pazdziernika) i to mi wyreguluje cykl. Bylam u niej tydzien wczesniej tez iwtedy mnie badala i stwierdzila ze " w srodku": wszystko ok. Jak do niej poszlam 44dc i powiedzialam ze testy robilam 0 objawów to wykluczyla ciaze. PARE LAT TEMU mialam 3 puste cykle i tez u niej bylam i przepisala mi jakis lek na B..Bi cos tam ALE wtedy nie chcialam stosowac antgy.hormonalnej. Jakoze teraz chce, powiedziala ze NUva wyreguluje. ALE!. Po powrocie od gina zaczelo mnie bolec podbrzusze. Wieczorem tego dnia zalozylam Nuvaring, ok 19. Ok 22 bolalo mnie podbrzusze tak ( skurcze mialam) jakby nadchodzil najwiekszy okres;p. Nastepnego dnia rano wstalam, zle sie poczulam i zwymiotowalam. POtem dobrze sie czulam troche bolalo podbrzusze i przeszlo.. Martwi mnie ten bol podbrzusza i te wymioty rano ( aczkolwiek mam spore problemy z ukladem pokarmowym i zdarzalo mi sie kiedys rano wymiotowac tez m.in. przez refluks itd..) Co o tym myslicie?:/

Gość Katharrrina
upupup

Gość Katharrrina
upupup...???

Gość Pomarańczowaaa
kochana zrób test z krwii beta hcg i będziesz pewna i nic sie nie stresuj. Bo ja też mam stresującą sytuacje a jak czytam że dziewczyny robiły testy w drugim miesiącu i im negatywne wychodziły to już normalnie schizuje jak idiotka.. mówie Ci zrób ten test z krwii kosztuje od 15-30 zł zależy gdzie :* pozdrawiam!