Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m@rt@

chce mi sie seksu

Polecane posty

Gość Za_pracowa_na
Człowiek pragnie się trochę rozluźnić, porozmawiać o rozkoszy jaką daje sex, a tu praktyczne rady typu włosy myje się po spermie pasmami:))) Sory ale jak mi facet rozetrze spermę we włosach szarpiąc je i pociągając to wolę umyć całe:) W moim przypadku możemy mówić tylko o włosach na głowie bo na dole mam zostawiony maleńki paseczek. Wiem banalne, ale zauważyłam, że faceci tak lubią. A w chwilach rozkoszy to taka mała wskazówka (strzałka) prowadząca tam gdzie chcę by mnie popieścił językiem. Niestety jak już wcześniej pisałam nie każdy jest w stanie rozszyfrować tą wskazówkę:)

Gość osztry
Zapracowana a jakie masz zdanie o analu ?

Gość Za_pracowa_na
No właśnie....anal - spróbowałam raz z facetem , który też kochał się w ten sposób po raz pierwszy i może właśnie brak doświadczenia w tym temacie sprawił, że nie podobało mi się wcale. Zaprzestaliśmy kochać się w ten sposób choć z opowieści słyszałam, że są to całkiem inne doznania. I czy wy faceci na prawdę lubicie się kochać w pupę?

Gość osztry
Ja osobiscie lubie. Lubie miec swiadomosc ze zaspokoilem ja na kazdy sposob. Ale z analem trzeba delikatnie, przynajmniej na poczatku. Lubie zwlaszcza kiedy jestem w pupci piescic jednoczesnie łechtaczke. Uczucie jest nieziemskie :D czyli dajesz sobie z dupką spokój czy bedziesz próbowac ?

Gość Za_pracowa_na
Myślę, że jeszcze kiedyś spróbuję.....Klapsy w pupę, pieszczoty łechtaczki języczkiem i pallcem wszystko to pobudza zmysły i ...palec sam spływa ku dołowi:) ale nie...poczekam, wytrwam do wieczora . Wrócę do domu, wezmę prysznic...i ......

Gość osztry
I ... ? :) bede wypatrywal Cie na wieczor :D moglibysmy pomoc sobie nawzajem :p

Gość 33lateknadelegacji
zapraszam Panie na miłą zabawe na gg 998197

Gość czuuk norkis
Nie daleki czas temu kochałem się ze swoją kobietą analnie. Użyliśmy do tego żelu durex. I kiedy zaczeła być mega podniecona włożyłem jej ta mala buteleczke w cipke.Orgazm miala jak cholera. Chce wiecej :D