Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpieniona

dlaczeo mój facet mnie wygania do szukania pracy

Polecane posty

Gość wpieniona

normalnie mnie coś zaraz trafi mój facet mnie wygania żebym szukała pracy dosłownie i tak mówi dość często i dzisiaj też mi to napisał a powiem że siedzę u niego już dość długo ciągle naciska! kiedyś gdzieś pracowałam nie miałam tej samej zmiany co on to mówił żebym załatwiła tą samą zmianę co on tu niby mnie wygania a tu by chciał żebym miała tą samą zmianę wpienia mnie to ! a poza tym jak ja mogę pracować jak matka mówiła że jak będę pracowała to mam dawać na czynsz a moje potrzeby to co ja mam zostać z 300 ma złotami ?! moja siostra nie musi nic dawać bo ma już dziecko i ona nie musi a siostra jest młodsza ode mnie o rok to chore jest ode mnie matka żuli kasę i nie mogę odłożyć!!! wiem że on mnie wygania po to żeby się pozbyć tak ja to rozumie a mówił że jak pójdę do pracy to wynajmiemy coś tylko to tak gada jestem z nim ponad trzy lata i nie myśli o przyszłości nie wiem co mam o tym myśleć a wiadomo z pracą jest ciężko tylko te samochody tu musi coś do auta kupić to coś zmienić wymienić a ja tylko kupił mi kiedyś ładny wisiorek i kolczyki srebrne wydaje też mi się że nie jestem dla niego taka warta kupił niedawno auto za 17 tysięcy a drugie sprzedaje i myślę też że jak kupuje mi jakiś drobiazg bo nie pracuję to się lituję a jak miałam kasę to mówił że teraz ja będę stawiała bilet do kina kiedyś coś wspomniałam o naszej przyszłości to jak się uniósł proszę pomóżcie mi :(

Gość k4yk11k141
jestes nierobem tu są sami normalni, ty jestes leniem a my musimy na taką patologie zapieprzac

Gość lkokokow
W sumie to masz rację. Przecież ty masz już pracę. Jesteś prywatną prostytutką swojego faceta.

A o co Ty się tak oburzasz? Zupełnie jakby wymagał od Ciebie chodzenia na rękach. Każdy człowiek uczy się, a potem PRACUJE, co w tym dziwnego? I nie oglądaj się na siostrę, mamę i wszystkich świętych, bo dorośli ludzie pracują i dlatego mają kasę na łańcuszki, ciuszki, kino i inne farmazony. A myślałaś, że skąd biorą się pieniądze?

Gość to jakiś projekt musi być
nie wierzę, że seksualnie dojrzała kobieta może być tak głupia

Gość bannani
to znaczy twoj facet mieszka z wami u twojej mamy ?

Gość bannani
nie zaraz ,ty siedzisz u faceta ,a matce masz dawac na czynsz ? czy dobrze lapie...

Gość dck
piękne prowo 10/10 :)