Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest mi przykro

Nie tak sobie wyobrażałam 18 urodziny

Polecane posty

Gość jest mi przykro

Miałam je w zeszły poniedziałek. Nie wyprawiałam imprezy-rodzice obiecali że w zamian dostanę duzy prezent. Nie dostałam nic... Chłopak,za którego życie bym oddała, choć rozstaliśmy się 3 tygodnie temu, życzeń nie złożył. Tak samo nikt z rodziny - chociaż mieli przypomnienie na nk i fs. Jedynie kuzynka która słynie z plotek i najszybszego przekazywania tych prawdziwych informacji złozyla.Jestem pewna ze innym mowila ze to juz 18,ona przezywa takie rzeczy.Nikt nie zlozyl,nawet chrzestny.Dziadkowie nie zyja, jedynie babka ze strony taty ale ona nigdy nie pamiętała żeby zlozyc zyczenia,jedynie patrzyła na to czy jej się coś da. Płakać mi sie chce :(

Gość jest mi przykro
Nikt nie odpowie..?:(

Gość olej wszystkich tak jak oni
Ciebie. Nie ma sensu się przejmować takimi rzeczami. Takie jest życie i nie raz jeszcze przeżyjesz tego typu rozczarowanie - zawiedziesz się na ludziach. 18-nastka jest przereklamowana, ja miałam podobnie jak Ty, tyle że na nic się nie nastawiałam, nic od nikogo nie wymagałam, przeszło i nawet nie pamiętam dokładnie jak. Głowa do góry! Bo nie jeden zawód przed Tobą ale i nie jedno udane świętowanie :) a 18-nastka to średnia okazja, będą lepsze! :)

Gość dorotayyyy
Autorko kochana.Wszystkiego naj naj.Buziaczki:).Niestety takie czasy,tacy ludzie.Cóż tu więcej pisać.Na rodzinę nie zawsze można liczyć,jeżeli się ją ma.O znajomych nic nie będę pisała,bo wiadomo jak jest.W dzisiejszych czasach generalnie każdy każdego ma centralnie w d.....Prawie każdy.Tyle.Trzeba z tym jakoś żyć.

Gość brick80
To smutne. Nie wiem, czy Cię to pocieszy, ale przed samymi moimi 18 urodzinami zmarła moja babcia - najkochańsza i najwspanialsza osoba na świecie. Zapewniam Cię, że miałem gorszą osiemnastkę. Aha - wszystkiego najlepszego mimo wszystko :)

1. Nie oczekuj od kogokolwiek życzeń jak jakaś stara baba :O 2. Sama sobie powinnaś zorganizować imprezę, a nie na rodziców czekasz :O Mamusia ci miała torcik upiec? :O To twoja wina, że miałaś beznadziejne urodziny.

Gość jest mi przykro
dziekuje wam wyzej za mile slowa... Zawiodlam sie bardzo, wlasciwie do nikogo prawie sie juz nie odzywam,maja mnie w dupie prosze bardzo ja tez bede ich miala i niech nie licza ze to sie zmieni na starosc beda czegos potrzebowali napewno! Pozatym znajomi - ci ktorych znam z widzenia zlozyli typowe zyczenia '100lat' bez wiekszego wysilku ale tak cieszylam sie na ten dzien i chyba kazdy wiedzial ze jest on dla mnie wazny.Mam zwyczaj skladac zyczenia kazdemu a wiele osob mi nie zlozylo.Wiec mam prawo miec zal. pancerna - czytania ze zrozumieniem uczą juz w podstawówce :o!