Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfghghghfhfh

pytanie o roaming

Polecane posty

Gość fgfghghghfhfh

jestem po za Polską i mam włączony, czemu jak ktoś do mnie dzwoni to mi za to bierze kase z konta?:O

Gość weqwweewe
to normalne,.jesteś nie pod swoim operatorem ,tylko za odbierane smsy nie będą Cię kasowali

Gość inzynier serwisowy//zablok
Bo na tym polega roaming? Jakbyś go nie włączyła to ani nikt by się do ciebie nie dodzwonił ani ty nigdzie. W praktyce nie opłaca się by ktoś do ciebie dzwonił. Bo dzwonienie do ciebie to ok 70-80% ceny jaką ty dzwonisz do kogoś. Więc nie odbieraj. Smsy do ciebie są za free.

Gość dftgjndth
A Ty myślałaś, że co? :D Roaming polega na tym, że możesz w ogóle rozmawiać, a nie, że nie płacisz jak ktoś do Ciebie dzwoni.

Gość fgfghghghfhfh
no ja nie wiedziałam,myslałam,że będę drogo płacić jak bede dzwonic,a nie,że jak ktos do mnie zadzwoni to mi kase zabiorą, a ci co do mnie dzwonią to jeszcze tacy zadowoleni,ze maja tanio:O

Gość wiktoria741
Dla mnie opłaty za rozmowy międzynarodowe zawsze były niezrozumiałe. Poza tym ceny roamingu są według mnie śmieszne. Niby zmniejszyli ceny ale co z tego jak niższe stawki obowiązują tylko w Europie. Jak ktoś jeździ tak jak ja poza Europę to płaci jak za zboże. Na szczęście trafiłam niedawno na goo.gl/pHHCXa i mam zamiar kupić sobie międzynarodową kartę SIM od Truphone. Dzięki niej można rozmawiać do woli płacąc jak za połączenia lokalne.