Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfvdbtrthhrhr

MÓJ FACET MA 30 LAT, ZARABIA 1000ZŁ MIESIECZNIE I MIESZKA Z RODZICAMI...

Polecane posty

Gość edfeeeeeeeeeeeeeeeeee
to nazywasz literówką?? ja to nazywam nieznajomością polskiej ort i gramtyki... żenada bo jak można pomylić się przy liczbie mnogiej buiahahahaha oswiecę Cie w zdaniu które napisałaś powinno być dzięki ZNAJOMOŚCI lub ZNAJOMOŚCIOM!!!!!!

Gość zdegustowana zyciem
tym też jestem zdegustowana :)

Gość pomidorrrrr
vdrfrfr tak pocieszaj sie w ten sposob, hahah jak sie jest nieudacznikiem, to coz ledwo 1000 sie wyciagnie. ja nei mam zadnych znajomosci, ale skonczona dobra uczelnie i dobry zawod i na brak pracy nie narzekam.

Jeśli ma możliwość, to może niech zacznie nowe studia. Ja skończyłam położnictwo na cmuj,ale to już daaawno temu. Zawsze chciałam zostać cukiernikiem,ale jestem już za stara na naukę zawodu(29). Humanistyczne studia są super, ciekawe, rozwijają i wcale nie sa łatwe. Ale jednak dziś nie żałuję,że nie poszłam na polonistykę czy historię. Praca...no jeśli ją dostaniesz, to jest marzenie, ale niestety, nasze realia polskie w d upie mają młodych, wykształconych ludzi, którzy do czegoś doszli cieżką pracą.

O_o 2525 Tak, zgadzam sie.Wszystko zalezy od czlowieka. Byle jakie studia kazdy moze dzis skonczyc, troche wtrwalosci i samozaparcia.Nie lubie dzielic ludzi na tych po studiach i tych bez.Dla mnie o wartosci czlowieka stanowia inne cechy:) Niejeden po zawodowce ma wiecej oleju w glowie niz po ktos po studiach i odwrotnie.