Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj-jest-sroda

ZAŚWIADCZENIE O NAUCE

Polecane posty

Gość dzisiaj-jest-sroda

Witam :-) Mam pytanie- do czego jest potrzebne zaświadczenie o nauce? Dzisiaj moja siostra (studentka) powiedziała do mnie, abym wzięła ze szkoły (uczę się w liceum) zaświadczenie o nauce. Do czego może ono być potrzebne?

Gość pomoge cii
do stypendium

Gość dzisiaj-jest-sroda
ale jakiego? socjalnego? To nie, bo dochód rodziny przekracza jakiś próg (czy co tam)

Gość pomoge cii
to nie wiem, do renty rodzinnej jesli pobieracie ??

Gość adelakrakow28
hm... to moze do akademika? ale do akademika przyjmują chyba tylko studentow z rodzin biednych, nie? to nie wiem..........

Gość dzisiaj-jest-sroda
Renta rodzinna? Nie, oboje rodzice żyją, mają się dobrze...

Gość pomoge cii
powiedz ze nie wybierzesz jesli nie powie po co ;p

Gość dzisiaj-jest-sroda
Akademik? Tak myślisz? Ale jeśli faktycznie przyjmują tam tylko tych z rodzin biedniejszych...

Gość dzisiaj-jest-sroda
hah ;-) no właśnie miałam ją spytać, ale ona studiuje i mieszka w innym mieście, powiedziała mi o zaświadczeniu przez telefon, a ja nie pomyślałam wtedy, żeby o to spytać (mój błąd ;-p)

Gość dzisiaj-jest-sroda
no cóz, dziękuję za pomoc :-) chyba najlepiej będzie, jak zadzwonię do siostry i ją wypytam :-) pozdrawiam

Gość NOVACELegionowo
Jeśli potrzebujesz statusu studenta, zniżek na przejazdy lub zaświadczenia do ZUS lub Wojskowego Biura Emerytalnego zapraszamy do szkoły Nova Centrum Edukacyjne w Legionowie ul. Kopernika 9. Znajdziesz u nas wiele ciekawych kierunków oraz dobrze wykwalifikowaną kadrę. Ostatnie dni na zapisy!

Gość gość
ZGARNIJ zniżki w komunikacji miejskiej, PKP, PKS, KINO, BAR, BASEN itp ! Zapisz się do naszej szkoły a otrzymasz legitymację lub potrzebne zaświadczenia do ZUS-u, MOP-su, zakładu pracy. Z nami same korzyści ! Rabaty u partnerów handlowych, zajęcia w centrum, własne pracownie, wykwalifikowana kadra! Ciekawe zajęcia i odpowiednie podejście do słuchacza! Co najważniejsze – BARDZO WYSOKA ZDAWALNOŚĆ EGZAMINÓW! Zacznij naukę już dziś! Zapraszamy do sekretariatu NOVA Centrum Edukacyjne przy ul.Dworcowej 39/1, czynnego od poniedziałku do piątku, w godzinach 10:00 - 18:00. Kontakt możliwy także pod nr telefonu - 883070678, 683070678, lub za pośrednictwem naszej strony internetowej - www.nova.edu.pl Czekamy właśnie na Ciebie!

Gość Alex

Czy zaświadczenie o ukończeniu nauki w liceum ogólnokształcącym z sekretariatu pozwala podjąć zatrudnienie po przez zgłoszenie się z tą sprawą do urzędu miejskiego?

Czy urząd miejski w tej sprawie może znaleźć legalne zatrudnienie dla petenta i tym samym dać mu płatną prace?

Proszę o odpowiedź i dziękuję.

Gość Alex

Czy zaświadczenie o ukończeniu nauki w liceum ogólnokształcącym z sekretariatu pozwala podjąć zatrudnienie po przez zgłoszenie się z tą sprawą do urzędu miejskiego?

Czy urząd miejski w tej sprawie może znaleźć legalne zatrudnienie dla petenta i tym samym dać mu płatną prace?

Proszę o odpowiedź i dziękuję.