Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona-serfsa

Moja kobieta ma cos do mojej matki ale ja mam cos do jej ojca!!

Polecane posty

Gość ona-serfsa

Moja 27letnia kobieta ma cos do mojej matki. Przeszkadza jej to ze moja matka ciagle rano robi mi sniadania do pracy, prasuje moje koszule, pierze moje majtki i skarpetki poniewaz mojej babie wydaje sie to nieprawdopodobne a sama nie zrobi mi tej przyjemnosci. Ostatnio miedzy moja partnerka a matka dochodzi do coraz czestszych awantur. Raz moja mama wypomniala mojej koiecie ze ja ja przygarnalem z dzieckiem. Moja dziewczyna ma 8letniego syna. Druga sprawa ze moja mamusia nie jest problemem ale jej ojciec. Ona mowi ze jej ojciec przyjdzie do nas na obiad w sobote i stary grzyb 53letni siedzi u nas nawet do 2 w nocy. Bo chce pobyć z córką, pobyć z wnukiem a ja chciałem się kochać z nią to powiedziała że nie bo tatusiowi będzie to przeszkadzać a ona nie chce go narażać na takie widoki. Obawiam sie ze po slubie u nas bedzie tak samo!!! Moja matka nie jest uciazliwa w tym zwiazku ale jej ojciec.

Gość SamaJa2
Prowo jak nic! Nie możesz być przecież tak głupi

Gość ona-serfsa
Ja jestem głupi? A ona. Powinna skupić się głównie na naszym związku, naszej miłości ale ona woli sobie sprowadzać do nas co jakiś czas tatusia. Woli spać pod czas jego osobności w osobnym pokoju, czy to ma być normalne?

Gość klaudia1617
i ma kobieta racje stary chlop z ciebie a mamusia Ci gacie pierze wstyd....pie.p.rzony mamisynek przy.d.u.p.as

Gość SamaJa2
" Przeszkadza jej to ze moja matka ciagle rano robi mi sniadania do pracy, prasuje moje koszule, pierze moje majtki i skarpetki" A do której klasy podstawówki chodzisz chłopczyku?

Gość no to pięknie
Ja mam 53 l i jestem starym grzybem, czy też próchnem ?:D Ale do rzeczy,,,, mój syn z synową jak przychodzą do mnie to u mnie się kąpie i zostawia majtki ,skarpetki i resztę. Co mam zrobić , wyrzucić za nim ? Synowa widzi, ale nie reaguje na to, wygląda, że jej to na rekę, że ja mu piorę i prasuję.

Gość konoeta33jlkjlkjj
Co za maminsynek z Ciebie Autorze :) mamusia Ci gacie i skarpetki pierze WSTYD!!! Osobistą bieliznę każdy w miarę rozgarnięty człowiek pierze sobie sam. Rączek nie masz? Oby Twoja kobieta przejrzała na oczy i uciekła od Ciebie i Twojej mamusi Rozpieszczony Egoisto :)

Gość mamisynek,
zrobić pranie skarpet i inne i bielizny to nie problem wystarczy umieć przycisnąć odpowiedni guzik w pralce.

ale sie usmialam. Wstyd. 27 lat i mieszkac z mamusia i tatusiem ja piernicze. Mamusia robi kanapeczki, prasuje majteczki koszulki pewnie uklada skarpeteczki. Żenada.. stary koń i mieszka z matką.