Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjdfghjkl

Ladna,zadbana kobieta to jaka??? według Was??

Polecane posty

Gość fghjdfghjkl

jakie kryteria taka kobieta powinna spelniac

Gość biały kłieł
Zadbana kobiet dla mnie to osoba która zasypia przed północą bo wiek jak sen jest istotny i regeneracja ciała podczas snu a czym skorupka za młodu.... To osoba która dba o swoje zdrowie- zdrowsza dieta, sport, w tym umysłowe- dystans, relaks, książka, to osoba z pasją. Osoba naturalna, a nie farbowana śmierdząca, wytapetowana matrona, która myśli że jak kupi puder za 300 zł to jest mega super piękna. Zdrowa i zadbana kobieta nie potrzebuje tynku. Oczywiście że podkreśla atuty swojej urody i maskuje mankamenty ale nie do przesady, nie wyobrażam sobie że nie poznaję swojej twarzy w lustrze po nałożeniu makijażu :D Uwielbiam naturalne kobiety, gładką skórę, a te idiotki walą w siebie te świńskie chemiczne balsamy i mają chropowatą skóre na ramionach, na tyłku. Ja myję się wodą, smaruję skorę oliwką , żadnych krostek i chropowatości. Ostry makijąz tak, ale tylko na specjalne okazje.

powinna miec talie osy, tyłek jak J.L.O, nogi długie jak Marszałkowska, biust conajmniej e poza tym powinna prać, sprzątać gotować, obsługiwac swego pana ... kompleksowo:P no i nie powinna umieć mówić, zgadłam?:o

Gość agataaaaaaaaaaaa
ladna twarz cera zeby zgrabna ladnie stylowo ubrana zadbane cialo paznokcie

Gość aaarwena
ogolone pachy, podmyta, uczesana 🖐️