Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daylatte

Daylette a miesiączka

Polecane posty

Gość Daylatte

Dziś byłam u ginekologa i dostałam tabletki Daylette. Pani ginekolog powiedziała mi, że w czasie brania tabletek placebo powinnam dostać okres. Mój cykl trwa 28, 29, 30 dni. Ale gdy zaczęłam liczyć doszłam do wniosku, że okres dostanę po wykorzystaniu całego opakowania, w tym tabletek placebo. czy jeśli Wasz cykl trwa 30 dni robicie sobie przerwę w braniu tabletek? Czy jeśli mi zacznie się okres po wykorzystaniu zielonych tabletek to nadal będę chroniona przed ciążą. To moje pierwsze opakowanie.

Gość Perw mobilna
:/ Przeczytaj ulotkę. Podczas brania tabletek okres nie występuje tak jak normalnie tylko właśnie podczas przyjmowania tabletek placebo. Jeśli tabletki bierzesz prawidłowo to jestes chroniona przez cały czas, również podczas przyjmowania tabletek. W przypadku Daylette nie robisz żadnej przerwy. Skończysz tabletki placebo i zaczynasz kolejne opakowanie, bez względu na to czy krwawienie się skończyło czy nie. A nawet jesli krwawienie sie nie pojawi, a nie wystapila zadna sytuacja obnizajaca skutecznosc, to I tak zaczynasz kolejne opakowanie. PRZECZYTAJ ULOTKĘ! 10 razy.