Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iugfdgh

Przykład wierzyciel dłużnik ???

Polecane posty

Gość iugfdgh

Mozecie mi to wytłumaczyc na przykładzie bo nie moge zrozumieć kto to jest wierzyciel a kto dłużnik?

Gość i ja jestem poważnym
w największym skrócie,to dłużnik jest osobą zobowiązaną do spełnienia świadczenia,które polega na działaniu lub zaniechaniu,a wierzyciel to ktoś kto może się tego domagać od dłużnika

Gość iugfdgh
czyli jak np wezme kredyt z banku to bede dłużnikiem a bank wierzycielem?

Gość i ja jestem poważnym
dokładnie tak

Gość nnnnnusia
a jeśli dodatkowo pojawi się komornik bo nie spłace długu to nadal będzie tak jak na początku?

Gość Tamagon

Ja na przykład byłem dłużnikiem przez pewien czas, dlatego zadzwonili do mnie z EOS KSI żeby uregulować dług, oczywiście że to zrobilem, bo nie chce żadnych nieprzyjemnych sytuacji podczas gdybym nie zapłacił. Cała sytuacja przebiegła w miłej atmosferze i szczerze ciesze się że firma mi o tym przypomniała 🙂

Gość Blyskblinkanka
Dnia 19.07.2019 o 13:55, Gość Tamagon napisał:

Ja na przykład byłem dłużnikiem przez pewien czas, dlatego zadzwonili do mnie z EOS KSI żeby uregulować dług, oczywiście że to zrobilem, bo nie chce żadnych nieprzyjemnych sytuacji podczas gdybym nie zapłacił. Cała sytuacja przebiegła w miłej atmosferze i szczerze ciesze się że firma mi o tym przypomniała 🙂

kto by pomyślał.. A sama miałam problem ze znalezieniem odpowiedniej firmy windykacyjnej w celu pomocy, teraz już wiem! 🙂

Gość lukas32

poczytajcie na innych forach o eos ksi jak działa ta firma i co wyprawiają z ludźmi. Armada czy Delta to przy nich mały miki.

Gość lukas32

https://finanse.wp.pl/uokik-ws-praktyk-firmy-windykacyjnej-eos-ksi-polska-komunikat-6115917288175233a

troche więcej o tej windykacji

26 minut temu, Gość lukas32 napisał:

poczytajcie na innych forach o eos ksi jak działa ta firma i co wyprawiają z ludźmi. Armada czy Delta to przy nich mały miki.

Gość lukas32
28 minut temu, Gość lukas32 napisał:

Gość marrtin
Dnia 24.07.2019 o 14:16, Gość lukas32 napisał:

Ja miałem nieprzyjemną sytuację z tą firmą ale okazało się to jedynie głupim błędem ze strony administracji. Zadzwonili, przedstawili sytuację o zadłużeniu w firmie, o której słyszałem pierwszy raz w życiu i ostatecznie udało się ustalić że w mojej miejscowości mieszka ktoś o takim samym imieniu i nazwisku - to on był faktycznym dłużnikiem. Potem jeszcze wyczytałem, że takie wpadki zdarzają się nagminnie. Np w programie 7 metrów pod ziemią mówiła o tym pewna komorniczka

Gość wordends
Dnia 19.07.2019 o 13:55, Gość Tamagon napisał:

Ja też im wierzę, rozmowa z nimi przebiega zawsze pomyślnie i aktualnie jesteśmy na etapie pomocy mi przy spłacie długu, pani przez telefon jest przemiła 🙂

Gość Ligtshow6

EOS KSI jest uczciwe, proszę nie mylić z oszustami którzy podają się za windykatorów, nie martwcie się jak dzwonią z EOS

Gość lester
Dnia 13.08.2019 o 12:43, Gość Ligtshow6 napisał:

EOS KSI jest uczciwe, proszę nie mylić z oszustami którzy podają się za windykatorów, nie martwcie się jak dzwonią z EOS

Dzięki że powiedziałeś, bo się martwiłem jak zadzwonili. Miałem niezapłacone rachunki za usługi telekomunikacyjne za 7 miesięcy po tym jak się przeprowadziłem. Udało się załatwić wszystko przy drugiej rozmowie, bo w czasie pierwszej było dosyć niemiło, potraktowałem ich za oszustów. Po prostu zapomniałem o anulowaniu/cesji tej usługi

Gość izzy

Też mam dobre odczucia z tą firmą mimo że długi to nic fajnego… Przynajmniej wiem na czym stoimy

Gość weronika

no właśnie czytałam i krążą po internecie różne opinie o eos. W moim przypadku byli bardzo w porządku. Pomogli mi rozkładając dług na raty

Gość Kofola

długi to straszna sprawa, ale eos ksi pomaga strasznie w kwestiach finansowych, mi pomogli.

Gość BHOpista

Ja rozumiem że czasami ciężko zdobyć się na odwagę i spłacić w końcu dług, ale od tego są takie firmy jak EOS KSI żeby pomagać ludziom w ich problemach finansaowych.

Gość Szlachcic81

A mnie uj obchodzi JAKIKOLWIEK DLUG i specjalnie zeby wam zrobic po zlosci nie bede go splacal.PROSTE.

Gość benek

ale zrozum że oni chcą się dogadać, eos ksi to akurat rozumni ludzie, jak tego nie zrobisz to dojdą ci koszty komornicze, sądowe itd. po co tracić kasę

Gość kastyl
Dnia 3.11.2019 o 21:35, Gość benek napisał:

ale zrozum że oni chcą się dogadać, eos ksi to akurat rozumni ludzie, jak tego nie zrobisz to dojdą ci koszty komornicze, sądowe itd. po co tracić kasę

masz w tym troche racji, ale wiadomo że czasami trzeba poczytać w internecie, zgoda co do prawdziwości EOS KSI, pomagają w 100%

Gość Tankowski

nie znam się na tym za bardzo, ponieważ moje problemy rozwiązali ludzie z EOS KSI akurat.

Gość bonesik
Dnia 26.11.2019 o 15:19, Gość Tankowski napisał:

nie znam się na tym za bardzo, ponieważ moje problemy rozwiązali ludzie z EOS KSI akurat.

fakt, oni załatwiają całą robotę, szczęście że taka firma istnieje i pomaga,

Gość Karzel
Dnia 30.11.2019 o 18:18, Gość bonesik napisał:

fakt, oni załatwiają całą robotę, szczęście że taka firma istnieje i pomaga,

mi też pomogli, aczkolwiek musiałem również im pomagać w związku z podawaniem informacji oczywiście, podsumowując - polecam

Gość looka

podawanie informacji u mnie również występowało, to naturalne przy tego typu pracy 🙂

Dnia 11.12.2019 o 10:22, Gość Karzel napisał:

mi też pomogli, aczkolwiek musiałem również im pomagać w związku z podawaniem informacji oczywiście, podsumowując - polecam

Gość Ernech
Dnia 3.11.2019 o 21:35, Gość benek napisał:

zgadzam się, w moim przypadku właśnie tak było, dzięki nim jest teraz wszystko w porządku, moja sytuacja finansowa uratowana,.

Gość waszczuk

Uff a ja się bałem że chcą mnie okraść z tego eos ksi. Następnym razem odbiorę telefon

Gość adam
Dnia 11.01.2020 o 17:24, Gość waszczuk napisał:

Uff a ja się bałem że chcą mnie okraść z tego eos ksi. Następnym razem odbiorę telefon

Kurde, ja ostatnio zacząłem dostawać telefony z nieznanego numeru, sprawdziłem w necie, że to właśnie ta firma. Nie wydaje mi się, żebym miał jakieś długi. Powinienem do nich oddzwonić?

Gość sakon

mogą dzwonić, bo jesteś w długach, miałem podobną sytuację, skontaktuj się z eos ksi to na pewno jakoś dojdziecie do porozumienia.

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej