Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania11q

facet zostawil dla innej!

Polecane posty

Gość ania11q

w sumie to zdradzil i po rozstaniu dalej sie z nia spotyka.. wiem ze mnie kocha bo mnie dreczy spotkaniami itp.. walczyc o niego ? odbic jej jego ?

Gość janciakancia
nie znajdz sobie nowego

Gość nauczycielka90
Daj sobie spokój... nie warto. Ja bym chyba nie potrafiła być z kimś, kto już raz mnie zdradził... zawsze będą nawracały niemiłe wspomnienia, będziesz go wypytywała o to jaka ona była, co w niej widział itp. itd. Ciągłe myślenie o tym, czy aktualnie przypadkiem Cię nie zdradza wykończy Cię...

jest takie powiedzonko ... jesli kochasz dwie kobiety naraz wybierz ta druga bo gdybys kochal tak naprawde ta pierwsza nie zakochałbys sie w tej drugiej..........

Gość ania11q
macie racje.. podobno do niczego miedzy nimi jeszcze nie doszlo ale materacem nie jestem wiec nie wiadomo. Trudno.. szkoda mi tych 5 lat :(( wiem ze mnie nadal kocha..

Gość ania11q
zgadzam się w 100 % z tym powiedzeniem ;/ ale on poodbno do niej jeszcze nic nie czuje.. ehh nie wiem co mam myslec

Gość anonimowa..
daj sobie spokoj nie warto

Gość grrrr, grrrrrr tygrysku
tego nie wiesz na 100% i raczej nie będziesz wiedziala

Gość ales ty glupiutka
zostawil a ta dalej o nim mysli to warchlak a ty zapomnij o nim,miej honor i ambicje

Gość ania11q
wiem wiem moze kiedys bedzie zalowal ...

Gość ania11q
jak myslicie ?

Gość Ania G.iuiygvv
facet fascynyje sie inną i pewnie marzy o tamtej a ty go kochasz i myślisz o nim, cieszysz się że przychodzi do ciebie masakra ja sobie nie wyobrażam czegos takiego, trza sie cenić

Gość ania11q
to po co mnie dreczy spotkaniami i mowi ze bedzie kochal tylko mnie ?

Gość Ania G.iuiygvv
masz zamiar wierzyć we wszystko co ci facet mówi ? jeśli postępuje inaczej niż mówi jeśli jego mówienie nie idzie w parze z czynami to po co mu wierzysz ? i słuchasz go jak świnia grzmotu

Gość ania11q
masz racje.. milosc okazuje sie czynami. jakby kochal to by ja zostawil i blagal zebym wrocila a nie mowil tylko ze kocha to bez sensu

Gość ania11q
a jak myslicie bedzie kiedys zalowal ? i chcial odzyskac ?

słuchaj.jak y cie kochał nie poszedłby do innej.może i będzie żałował ale faceci nie rozpamiętują wszystkiego jak my.maja inna mentalność.jak nie ta to inna.to takie świnie bez serca z rozumem w gaciach.a ty udawaj że go olewasz.to przyniesie najlepszy skutek.gwarantuje.

Gość laleczka106
też przeChodziłam to samo też miałam takie pytania:) Skoro tak pytasz to do niego wrócisz ja wróciłam ale on się tylko spotykał i niczego innego nie było. wróciłam ale nie ufam mu i nigdy nie zaufam ciągle mu to wypominam a jak wspomnienia wracają to płacze i chwilowo się nim brzydzę Wyzywam go i za każdym razem pytam jak mógł? Tylko że ja nie mam za bardzo wyjścia:( Jestem z nim w ciążY :( kobiety są głupie!