Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmartwiona11111

plamienie implantacyjne - kiedy występuje?

Polecane posty

kiedy występuje takie plamienie? ostatnią miesiączke miałam 15 sierpnia, kochałam się z chłopakiem 15 września lecz mam nieregularne cykle ( i nie wiem kiedy była owulacja. wczoraj test wyszedł mi negatywny a dzis mam minimalne plamienie..... czy to może być zagnieżdżanie zarodka ? 17 dni od stosunku? :((((

Gość Perw mobilna
Nie może. Jeśli skończyłaś 18 lat to idź do ginekologa, żeby skonsultować długie cykle.

skończyłam 22 ;) no tylko moja wiedza widze dopiero teraz jaka uboga jest. chciałam się tylko upewnić czy jest to mozliwe gdy stosunek był kilka dni przed spodziewana miesiączką czyli pewnie już po owulacji o ile się nie myle...

Gość Perw mobilna
Dni płodnych się nie wylicza. Możliwe, że owulacji w ogóle nie było. Miałaś kiedyś robione usg?

Gość Perw mobilna
Na obrazie usg widać czy nie ma zbyt wielu pęcherzyków co wskazuje na to, że nie dochodzi do owulacji (pęcherzyki nie pękają) a to z kolei wskazuje na zaburzenia hormonalne.

aha no to w takim razie może powinnam wybrac się na usg i skonsultować to z innym gin bo mój dotychczasowy stwierdził, że nieregularne miesiączki to norma w tym wieku.... ale mówisz, że na plamienie implantacyjne jest już za późno? wiec możliwe że to takie przedmiesiączkowe... i test byłby wiarygodny

Gość Ewka34565
Perw ma rację dni płodnych się nie wylicza. Moze na przyszłość je określaj na podstawie objawów? kalendarzyk nie jest skuteczny. Bardziej bym polecała testy albo mikroskop owulacyjny