switch 0 Napisano Październik 4, 2012 Witam, Mam do sprzedania JEDNO opakowanie tabletek antykoncepcyjnych YAZ, firmy Bayer. Zalakowane, nowe, data ważności: lipiec 2014. Zainteresowanych proszę o pozostawienie maila. Serdecznie pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dkkkkkkkkkkkkkkkkk Napisano Październik 10, 2012 aniulka1309@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaklaklaklakal Napisano Listopad 6, 2012 dostępny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość someonenew Napisano Marzec 9, 2013 Sprzedam 3 op. tabletek Yaz. Cena: 160zł z wysyłką. Nowe, w opakowaniu. Kontakt: duke0703@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupie daylette Napisano Kwiecień 1, 2013 Kupie tabletki Daylette. bo_ja_to_ja@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EWUCHA111 0 Napisano Kwiecień 29, 2013 POSIADAM 3 OPAKOWANIA YAZ CHĘTNIE ODSPRZEDAM A JESZCZE CHĘTNIEJ WYMIENIE NA CILEST. WAZNOSC 09.2014 MOZLIWY ODBIOR OSOBISTY W OKOLICACH RZESZOWA BĄDŹ WYSYLKA ZA POBRANIEM. CENA 40 ZŁ OPAKOWANIE. WIECEJ INFO NA bem-ewa@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 23, 2014 Sprzedam 5 opakowań tabletek Yaz w cenie 200zł(całość) Termin ważności 03.2017. Kontakt: m.wawdejuk@interia.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach