Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka0jedna

Chciałabym uprawiać seks jak inne dziewczyny, ale sie boje...

Polecane posty

Gość taka0jedna

1. Najbardziej chorób hiva, kiły etc 2. Tego ze ktos sie dowie i bede miała etykietke puszczalskiej, dziwki, lafiryndy 3. Oczywiscie ciązy mam 22lata i jestem seksualną frustratką

Gość jadawtwpjgapt
ruchaj sie

Jak ktoś się dowie? A to jaki seks Ty chcesz uprawiać? Jakiś przygodny chyba? Bo przecież, że seks jest między kobietą a mężczyzną, którzy są w związku jest czymś naturalnym i normalnym. Może wydawać Ci się, że to nietak i niezręczność, ale naprawdę wiele par robi sobie badania na obecność hiv, żeby nie było żadnych wątpliwości. Poza tym skoro boisz się ciąży są przecież odpowiednie środki antykoncepcyjne, które wszak 100% pewności nie dają. Ale co w życiu jest pewne? Śmierć i podatki.

Gość taka0jedna
chodzilo mi o seks bez zobowiązań, sex friends

Gość taka0jedna
chodzilo mi o seks bez zobowiązań, sex friends

Seks bez zobowiązań to dobre rozwiązanie tylko z punktu widzenia facetów. Niezmiernie rzadko zdarza się, że kobieta potrafi tkwić w układzie ff nie angażując się emocjonalnie. To wyniszczająca relacja. Skąd taki pomysł w ogóle?

Gość jmjmjmjmjmjdaw
dziwka

Gość maluśki nicym rękawicka
nie ma seksu bez zobowiazan, predzej czy pozniej spotykasz sie z nim/nią w poradni chorob wenerycznych, wymieniacie sie uwagami o lekarzach, porownujecie krosty... lub nianczycie wspolnie owoc zwiazku