Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patryk30

Przerwa po związku,jak próbować ponownie.

Polecane posty

Gość Patryk30

3 lata temu zakończył się mój długi związek,tuż po jeszcze miałem dwie krótkie połroczne przygody które okazały się totalnymi nieporozumieniami,więc postanowiłem olać temat związków na dłuższy czas i zająłem się sobą. Po 2 latach uzyskuje stabilizację jakiej potrzebowałem i zaczyna mi brakować kogoś bliskiego.Przez cały ten czas podchodzilem do nowo poznanych kobiet na stopie tylko i wyłącznie koleżeńskiej,bez żadnego cisnienia. Teraz narodził się problem,że nie wiem jak poznac kogoś interesującego z która to osoba mogło by pojawić się uczucie,obawiam się że wypadlem na tyle z gry,że straciłem swoje mojo. Macie panie jakies pomysły na powrót do gry ?

A koo wlasciwie szukasz? Bo przeczytalam na kafe watek o gosciu 27 lat co go interesuje wylacznie przedzial wiekowy 16-17 lat. Skoro 27 latek uwaza ze kobiety 20+ sa stare to lece upic kota 🖐️

Gość Patryk30
Wiek nie gra roli,ale oczywiście musi to być osoba pelnoletnia,nie ukrywam że większość 20latek jest tak niepoważna,że z góry wykluczam takie znajomości,ale jak ktoś jest ogarniety to nie robi mi różnicy czy ma 22 czy 32 lata.