Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawara

niepełnosprawni

Polecane posty

Gość kawara

co myslicie o niepełnosprawnych czy powinni miec dzieci i barc slub chetnie poznam opinie

Gość a czemu uważasz, że nie
powinni?

Gość o to to to!
proszę definicje niepełnosprawności

Gość kawara
ja nie uważam ze powinni tylko jestem ciekawa opini

Gość moja opinia?a prosze!wiekszosc
tak zwanego,,zdrowego,,[ha!kto tu jest zdrowy! :D ]spoleczenstwa,chcialaby widzec na ulicach,mlodych[takich ludzi tylko do 35 roku zycia,bo starsi i niedolezni to do odstrzalu!]pieknych i bez zadnych ulomnosci...a co do samych niepelnosprawnych,to uwazam ze maja prawo tak jak wy zdrowi,ukladac sobie zycie!tyle odemnie.wkurwil mnie ten temat.

Gość cdvdvfbfb
dzieci moga miec pod warunkiem jesli beda mogli kolo nich zrobic i ze to bedzie gwarancja tego ze dzieci urodza sie zdrowe bo po co chore dzieci swiadomie przywolywac na swiat

Gość WTF ?
Nno proszę , jest merytoryczna wypowiedź z niecierpliwością czekam następnej bardzo ciekawee, bardzo

Gość cdvdvfbfb
niepelnosprawni są normalnymi ludzmi ale by podołac takim obowiązkom muszą byc an tyle sprawni by mogli temu sprostać ....dzieci cierpieć nie mogą z tego powodu, musza mieć rodziców pełną parą a przynajmniej jednego z nich. Poza tym byłoby naprawdę egoizmem by przywoływac chore dzieci na świat

Gość małapeńka :)
co nie znaczy że nie mają prawa do zakładania rodziny i normalnego życia w społeczeństwie istnieją teraz sposoby na zabezpieczenie się przed niechcianą ciażą

Gość a kogo to obchodzi?????
:O🖐️

Gość cdvdvfbfb
a kto napisal ze nie maja prawa? prawo maja do wszytskiego a ja sie wypowiedzialam na temat dzieci

Gość panoptikum
to delikatny temat i trudny dla tych co chcą mieć dziecko a zdaja sobie sprawę z konsekwencji

Gość fdfdgfgfh
zalezy od rodzaju niepelnosprawnosci. głusi, slepi owszem mogą miec dzieci, ale jakies dałny czy niedorowoje umyslowe, to jak dla mnie nie powinny...

Gość osoby z ZD sa zwykle bezplodne
wiec o co ten krzyk przepraszam?!

Gość a ja myslę sobie ze chyba jed
nak nie mamy prawa,decydować czy nawet dyskutować czy osoba niepełnosprawna powinna,czy nie powinna mieć dzieci.Niepełnosprawny to pełnoprawny obywatel,tak jak Ty czy Ja.Szczerze,to szokuje mnie łatwość wypowiadania się ludzi których to nie dotyczy,w kwestiach czego to powinni a czego nie powinni inni ludzie.Szczyt zarozumialstwa,i chamstwa.Naprawdę nie wiem co się niektórym wydaje,że kim są?Bogiem? :o

Gość osoba która założyła
ten temat jest niepełnosprawna.Taka tenisistka u Wojewódzkiego jest niepełnosprawna, ale ma złoto.Autor tematu ma zapewne gówno i powidło we łbie.I kto tu jest chory

Gość fwfefef
znowu ten sam temat

Gość cfvgb;
niepełnosprawność niepełnosprawności nie równa