Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahahahah

Jego byla chce dolaczyc do jego grona znajomych

Polecane posty

Gość hahahahahah

Weszlam na jego meila bo musialam cos sprawdzic dla niego. A tam wiadomosc od FB, ze jego byla o ktora jestem zazdrosna chce dolaczyc do jego znajomych. Ciekawe co on zrobi, bylo juz kilka klotni o nia i on wie, ze ona dziala na mnie jak plachta na byka :-P

Gość moooooonnnnnndraaa jestessssss
pozwala ci wchodzic na swoja pocztye to nie ma nic do ukrycia.. zobacz czy przyjal. jak przyjal to masz sie czym martwic

Gość hahahahahah
chyba ne fejsie nie da sie tego skasowac :-( poza tym jestem ciekawa co zrobi

Gość werfawf
no to obserwuj.... jak przyjmie to spytaj na spokojnie bez aqtaku (bo się zamknie w sobie i zacznie kłamać i ukrywać).... na spokojnie!

Gość hahahahahah
W sumie to moze mnie to walic bo oni nie maja kontaktu ze soba, poza tym ona jest mezata i dzieciata juz. No ale boje sie syndromu bylej, wiecie ze moze jej sie cos dziac w malzenstwie i bedzie podbijala do mojego, bo to taki typ wlasnie tego jestem pewna. No i byla jego pierwsza wielka miloscia to wiem

Gość alfajed
na fejsie da sie zignorowac zaproszenie i nie pokazuje sie ono juz i tyle

Gość hahahahahah
a wiec tak, powiedzial mi o tym. Mowil ze musi sie zastanowic czy przyjmie. Ja na to a po co ci to, po co ona ma widziec co sie w Twoim/naszym zyciu dzieje. I odwrotnie, po co ty masz podgladac co u niej, chyba ze tak bardzo chcesz to przyjmij. Ogolnie dalam mu do zrozumienia, iz podejrzewam ze on jest jednak bardzo ciekawy wydarzen z jej zycia. On mowil ze chce zeby jej gula podeszla, ze chce dodawac fajne zdjecia ze mna. Nie wiem co o tym myslec, mowilam mu tez ze jak tylko cos jej sie zacznie psuc w zwiazku to bedzie nam mieszac a nie przyjmujac zaproszenia jasno by dal do zrozumienia, ze zamknal ten rozdzial raz na zawsze. On mowil ze chocby nie wiem co on nigdy z nia nie bedzie juz. Ale ja i tak nie chce zeby oni mieli kontakt, zeby ona ogladala nasze zdjecia.

Gość zandaya
on chce wzbudzić w niej zazdrosć,czyli nadal coś do niej czuje.

Gość takasobiejestembabka
Dziwne Twoje zachowanie :) jest jego znajoma,jakby nie bylo, to co w tym dziwnego,ze chce byc w gronei JEGO FEJSBUKOWYCH ZNAJOMYCH. Jego zachowanie jeszcze bardziej dziwi. On chce,zeby ona byla zazdrosna???:D a po co???? czyzby nadal cos czul do niej???