Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errrrrrika

Granatowy płaszcz

Polecane posty

Gość errrrrrika

Hej, Poradźcie mi proszę :) Byłam niedawno - zupełnie przypadkiem - w Benettonie i przymierzyłam sobie dla zabawy płaszcz. Granatowy. Zrobiłam to dla jaj, bo ja nie kupuję tak drogich ubrań i okazało się, że wyglądam w nim pięknie (jak na siebie oczywiście ;P). Zapragnęłam go mieć i zaszaleć ;) No ale mam wątpliwości... Jest prosty, elegancki i.. no własnie. Granatowy. Moim zdaniem bardzo duże rzeczy odpada - np większość dżinsów - i te granatowe jak i pewnie niebieskie. Torebka w jasnym granacie (moja ulubiona) raczej też odpada. Do czego pasuje taki płaszcz, a do czego nie? Czarny chyba może być i beż. Coś jeszcze? Jakie buty, czapka, dodatki?

Do granatowych rzeczy, np. dżinsów, również. Granat jest barwą uniwersalną, pasującą do wszystkich zestawień kolorystycznych. Kup płaszcz i nie martw się, że nic nie będzie do niego pasowało. Wręcz przeciwnie - pasować będzie wszystko.

Gość errrrrrika
no ja wcale nie jestem taka pewna. nie wyobrażam sobie tego koloru do granatowych dżinsów - cala w jednym kolorze? :( albo do czerwieni, pomarańczu, żółtego, zielonego.. no zielony to może, ale jakiś bardzo stonowany ciemny, lub tak jasny, że aż wyblakły. moim zdaniem najlepsze są szare - wszystkie odcienie, jasne niebieskie, błękitne, beż. czarny i biały ewentualnie, ale nie da dużo tej bieli. Coś jeszcze? Może brąz?

Przecież granat to hit sezonu, też mam płaszcz z Benettona i chciałam granatowy, ale już nie było mojego rozmiaru, więc kupiłam beżowy. Te Płaszcze mają to do siebie, że wyglądają niepozornie, a jak się ubierze to się okazuje, że leży idealnie.

Gość errrrrrika
Mamba, nie strasz, że mi wykupią ;(

Gość errrrrrika
No własnie bordowy, sliwokowy i różne odciebie fioletu bardzo lubię, ale nie do granatu. Tzn we wnętrzach fajnie to wygląda, ale do płaszcza....? Może rajstopy..

Gość SamaJa2
Mam granatowy płaszcz i noszę do niego np. purpurowy szal. Wygląda genialnie

Granatowy ładny kolor, pasuje często do czegoś. Ja sama myślę nad kupnem czegoś w tym odcieniu do ubioru.