Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loolita

Staranie się o potomka

Polecane posty

Gość Loolita

Hej dziewczyny, Powiedzcie mi jak długo staralyście się o dziecko ? ja już 5 miesięcy się staram i coś mi ine wychodzi : ( może doradzicie jakieś pozycje przy których jest wieksza szansa zapłodnienia ? ..

Gość staram sie kilka lat
obecnie leczenie

Gość Loolita
Ponoc do roku czasu jak nic nie wychodzi, trzeba skonsultowac się z lekarzem . Ale ja jeszcze poczekam może sie uda !

Gość staram sie kilka lat
no ja sie staram wiecej niz rok 5,5 roku niz rok jestem po IUI u mnie wchodzi w gre in vitro a do roku masz czas spokojnie

Gość Loolita
tak mam wyliczone i w te dni koochamy sie bardzo intensywnie, nie ukryje że bardzo chce tego dziecka a mój facet już sił do mnie nie ma : )

Gość Miska258
Ja staralam sie 11 miesiecy moze starac to za duzo powiedziane zdecydowalismy sie na dziecko kochalismi sie bez zabezpieczen bez zadnej presji pelen spontat i teraz mam 6 miesiecznego synka:-)najlepiej isc na spontan bez liczenia dni plodnych i innych tych rzeczy:-)

Ja stosowałam mikroskop owulacyjny kochaliśmy się w owulację i zaszłam w 2 cyklu. Pewnie wina leży bardziej po stronie psychologicznej. Trzymaj się i powodzenia !

Gość anettkkaa
Zgadzam się z dziewczynami do roku czasu zapomnij o liczeniu dni płodnych, temperatury i poprostu kochaj się wtedy kiedy czujesz że to mogą być dni płodne. JA się starałam 6 mcy, wcześniej brałam tabletki antyk. przez około 5 lat.

Jak zapomnisz o staraniu się dziecka i co do dnia kochać się to wtedy pewnie pojawi się ciąża tak jest przeważnie.

Gość nie prawdaaaass
nie zawsze bo jesli sa problemy z plodnoscia kobiety lyb mezczyzny to zadne odpyszczenie nie pomoze rok na zajscie to jest standart nie zawsze przczyna nie zajscia w ciaze jest psychika i wrzucenievma luz ja staralam sie 9 mc dalismy na luz nie udawalo sie kolejne pol roku okazalo sie ze mam powazne prolemy potem badania leczenie pomogla dopiero inseminacja takze nie zawsze wrzuenie na luz pomaga moze to byc psychika jak i nieplodnosc

my staraliśmy się 5 lat..daj sobie na wstrzymanie ze stosowaniem obserwacji cyklu, liczeniem, mierzeniem etc.. uprawiaj seks i nie myśl o tym czy już się udało..do roku czasu jak nic się nie zmieni przebadaj się z mężem/partnerem.

Gość monikaa100
nie starajcie sie tylko nie myslcie o tym takie starania sa stresujace i nic nie daja zapomnijcie i na pewno szybciej zajdziecie