Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CzarnaGosia1980

Czy to mogą być feromony?

Polecane posty

Gość CzarnaGosia1980

Od jakiegoś tygodnia kolega z pracy używa nowych perfum. Gdy przechodzi koło mnie czuję je wyraźnie, a wczoraj zauważyłam, że chwilę potem odczuwam podniecenie. Dziś też obserwowałam siebie i zauważyłam, że to wcale nie ma związku z kolegą. To te perfumy wywołują reakcję. Czy to mogą być feromony?

To bardzo mało prawdopodobne. Raczej jakiś składnik perfum podświadomie twój mózg łączy z czymś miłym. Być może ktoś, kto cię w przeszłości silnie podniecal używał podobnych. Feromony sprzedawane w drogeriach to jeden wielki pić na wodę :P

no też tak myślę ostatnio kupiłam sobie feromony damskie ale szału nie robią jak normalne perfumy a co o tym napisali ale to tylko reklama zresztą to samo z muchą hiszpańską nic nie czułam nadzwyczajnego

Gość da sie
przychylam sie do poprzednikow... pewien skladnik dziala na twoje zmysly;)

Gość CzarnaGosia1980
no nie wiem...to jest dosyć silne wrażenie podniecenia...Czyli mówicie, że te feromony to goovno?

Gość ona z problemem
Witajcie Przeczytałam temat dlatego odważyłam się napisać bo mam podobny problem w pracy mój przełożony używa takich prefum, ze mnie roznosi niedawno temu kiedy czytał mi tekst staną obok dotykając mnie ramieniem on czytał a ja z wszystkich sił starałam się skupić nad tym co do mnie mówi, potem gdy odszedł wstałam z krzesła o poczułam swój zapach. Mało tego za jakiś czas gdy już wychodziłam żegnając się ze mną staną w bezpiecznej odległości i widziałam jak poczuł mnie ! to było okropne mówię Wam pracować w takich warunkach jak człowieka podnieca zapach czy to już jest napalenie ?

Gość Ksantypa sp. komandytowa
tak, mogą trafili akurat w twój typ seksualny mnie kiedys dano do powąchania na odziezy - ale nie ruszało sexualnie :D