Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RROODD

Będe miał kuratora - na czym to polega

Polecane posty

Gość RROODD

Chodzi o to że nie byłem ani razu w szkole w tym roku (szkolnym) chcą mi przydzielić kuratora (?) o co biega. Będzie do mnie do domu przyjeżdżał, po co. Czy po skończeniu 18lat wciąż będę miał tego kuratora. Czy będę miał gdzieś w papierach że niby miałem tego kuratora? Mam 17lat.

Gość rgrgdghsefght
Po skończeniu 18 roku życia też będziesz mieć kuratora.

Gość .d.anp
Przyjeżdża i robi wywiad ze starymi , czasami z sąsiadami :D Wypijesz browara na ławce i już będzie plota że alkoholik ;D

Gość RROODD
Tak i do jakiego momentu będę go mieć?

Gość RROODD
Tak i do jakiego momentu będę go mieć?

Gość RROODD
A czy za to, że podpalałem kotu wąsy mogę iść do więzienia? :o

Gość curator
Będę codziennie przychodził po ciebie i odprowadzał do szkoly.Po zajęciach odprowadzę cie do domu. I nie przyjezdzał, a przychodził! Musisz wczesnij wstawac, bo trasę do szkoły będziesz dreptał pieszo.

Gość RROODD
Ale ja mam do szkoły 30 km. :(

Gość curator
Mnie to nie przeszkadza, wstan 2godz przed zajęciami :)

Gość RROODD
Aha te kare i tak nie ja będę płacił także luz. Widzę że jednak nikt nie zna odpowiedzi na zadane pytania i pełno zartownisiow chcecie to robcie z tym tematem co chcecie, a najlepiej usuncie. Czesc

Gość Dżennifer
to chodz to tej pieprzonej szkoly az tak madry jestes ze juz nie potrzebujesz,popraw sie i kurator nie bedzie dlugo potrzebny po co masz miec zasrane w papierach ,bedziesz mial problemy ze znalezieniem pracy w przyszlosci i skonczysz jak zwykly menel ,

Gość gość urodzinowy 28
MIALEM KIEDYS KURATORA. Wpadal raz w miesiacu na 10 minut i tak sie wypytywal jak mi w zyciu idzie. Dostalem go za posiadanie trawki. Kurator wiedzial jak bardzo niebezpiecznym narkotykiem jest marihuana i wiedzial tez ze jedo dobre rady napewno spowoduja ze przestane to palić. Powiedzial ze powinni zalegalizowac to a zabronic papierosow bo są wiele bardziej szkodliwe,ale on jest kuratorem i mimo swoich pogladow musi mi dupe zawracac. Mialem wtedy 17 lat.Dzis mam 28 i o dziwo żyje :P i nadal palę :D

Gość powiem ci co będzie dalej
dlaczego nie chodzisz do szkoły?

Gość powiem ci co będzie dalej
w polsce obowiązuje obowiązek nauki szkolnej do 18 r.ż. prawdopodobnie do tego czasu bEdziesz miał nadzór kuratorski, o ile będziesz uczęszczał do szkoły. Jeśli kurator okaże się nieskuteczny, wtedy sąd rodzinny, umieszczenie Ciebie w odpowiedniej placówce.

Gość uzytkownik
zostalo ci tylko rok nauki,odwal to i bedziesz mial swiety spokuj.....po cholere ma sie za toba platac jakis kurator