Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA!!! szukam kobiety

UWAGA!!!!!

Polecane posty

cześć przepraszam za spóżnieni kochanie a co się stało?👄 czemu mój kotek jest zły??

Gość not_me
hej🖐️robaczki o..o co tutaj jakieś tornado przeszlo?:( wszystkich wywialo?

przepraszam kochanie ze mnie nie było ale mam poważne kłopoty:(, naprawdę bardo poważne:(:(:( ma nadzieje ze mnie zrozumiesz, przepraszam ze wczoraj mnie nie było ale musiałem szybko coś zrobić(kłopoty rodzinne), wybacz:( Kocha Cie bardzo, bardzo 😍 i pamiętaj ze tylko Ty się liczysz👄 powiedz mi o swoim problemie, chce Ci bardzo pomoc skarbie😍 mam nadzieje ze mnie nie opuścisz😍 Kocham Cie😍 http://www.rotfl.com.pl/data/media/171/serce_z_dloni...jpg

Sama nie wiem co o tym myśleć,mogłeś chociaż jedno zdanie napisać a ja czekałam i czekałam,ale jak to prawda to ci współczuję bardzo,mam nadzieję że już jest lepiej?Możesz powiedzieć o co chodzi?

Moj dziadek ma poważne kłopoty z sercem, był na badaniach a potem u specjalisty i dostał leki zamiast od razu bezpośrednio skierowania do szpitala. Ale sytuacja wieczorem była tak dramatyczna ze pojechaliśmy i zostawiliśmy go w szpitalu. Ma migotanie Komor, nieskoordynowaną prace serca.:(. Zrozum mnie ze to ciężką sytuacja dla mnie i mojej rodziny :( .Ostatnio mam tyle problemów i nieszczęsnych przypadków ze po prostu jest bardzo ciężko. :( :( Zrobisz co Ci serce każe. Ja Cie zawsze kocham i nosze głęboko w sercu😍 i w nim na zawsze pozostaniesz 😍 KOCHAM CIE 😍 😍 😍 😍 😍 pisze to z cała szczerością:) uwierz mi skarbie 😍