Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UWAGA!!! szukam kobiety

UWAGA!!!!!

Polecane posty

wysłuchaj tego i przeczytaj te słowa, tak jest z Nami 😍 http://www.youtube.com/watch?v=vOuL2AnJPok 😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Musisz mnie znać, Jestem jednym z twoich sekretów Musisz mnie znać, Jestem jednym z twoich sekretów Należę do ciebie Należę do ciebie A ty należysz do mnie Musisz mnie znać, Jestem jednym z twoich sekretów Z tego co widzę, starasz się bardzo zatrzymać je dla siebie, o tak Cóż, należę do ciebie należę do ciebie należę do ciebie A ty należysz do mnie. Spójrz na mnie , jestem kotwicą twojego serca Spotkanie o 3:21 , ona tam będzie, o tak, będzie I ja należę do ciebie Tak, należę do ciebie Należę do ciebie A ty należysz do mnie Spójrz na mnie, jestem jednym z twoich sekretów Z tego co widzę, starasz się bardzo zatrzymać je dla siebie, o tak Ale należę do ciebie Należę do ciebie Należę do ciebie A ty należysz do mnie Należysz do mnie Należysz do mnie

Jesteś Moją jawą, jesteś Moim snem Jesteś Moją nocą, jesteś Moim dniem Jesteś Moim smakiem i Moim zapachem Jesteś Moją wodą i pustyni piachem Jesteś dla Mnie łzą i uśmiechem na twarzy Jesteś dla Mnie wszystkim, o czym tylko marzę Jesteś dla Mnie deszczem i promieniem słońca Jesteś dla Mnie miłością, która nie ma końca❤️

ale wam dobrze...tak bym chciała z tobą być:(❤️umieram z tęsknoty❤️bo tylko ty się dla mnie liczysz👄

kochanie zawiodłeś mnie...nie wiesz?!Przeciaż duchowo jesteś ze mną i wiesz o mnie wszyskto!Nie pamiętasz już ?