Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cremma

bielizna modelujaca

Polecane posty

Gość cremma

co sadzicie o bieliznie modelującej? dla mnie troche żenua w sumie ale chyba lepsze to niż żenująco wystające boczki znad rurek i brzuszek ;/

a potem wstyd się rozebrać przy facecie bo biust mniejszy tyłek płaski a na brzuchy tłuszczyk którego nie było widać ;)

jasne a potem facet się zawiedzie jak przyjdzie co do czego :P ja tam wole naturalne kobiety nie sztuczne ;)

Gość SamaJa2
A co bielizna modelująca ma do sztuczności? Nic. A skoro wynaleziono taką bieliznę to dlaczego kobiety mają nie korzystać

Gość SamaJa2
Dla mnie mogą chodzić w czym chcą, nie oglądam przecież wszystkich facetów bez koszulek.

Gość SamaJa2
Tak samo jak każdy facet na ulicy nie przekona się jaką bieliznę mam pod ubraniem.

Gość becia-bec
oczywiście ze żadna zenua!!! ja kupuje na telimena.pl i te majtki sa mega sexy a jednoczesnie ukrywają to i owo, a inne atuty podkreślają, mój facet uwielbia takie majteczki ;d np. te ostatnio kupiłam: http://www.telimena.pl/product-pol-9160-Sculpting-Essence-Highwaist-Panty.html wiem ze może cena nie na każdą kieszeń ale i tak taniej niż w sklepie zwykłym stacjonarnym no i raz na jakiś czas warto się rzucić moim zdaniem