Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amigo Pigo

Możecie mi pomuc ???

Polecane posty

Gość Amigo Pigo

mam do was pytanko w tym roku bd 18 lat xd i mam takie pytanko dawno nie chodze do tamtej szkoły a strasznie mi się podoba tamta nauczycielka jest panną nie miała nigdy "chyba" faceta nie ma dzieci jest samotna możne spróbować ją jakoś poderwać pytam was prosze o odpowiedź ;D

Jeśli jest polonistką to jej bzyknięcie jest niewątpliwie krokiem we właściwym kierunku ;)

Gość kolegastalin
powiedz ,że magisterkę robisz i potrzebujesz parę lekcji z zasad ortografii

Nie mów mi Chamu, że gdybyś był nauczycielem PO nie zdefraudowałbyś sobie z placówki szkolnej masek na potrzeby domowe:classic_cool:

Gość Amigo Pigo
to nie polonistka popierdoleńcy 12 letnie ^^

Teraz takie niepewne czasy. W czasie wojny wymienisz granat na herbatniki, a herbatniki na wódkę, Wódkę to pewnie tylko na granat można wymienić. ­ Vieviór? Kupiłeś mi herbatniki?:)

'to nie polonistka popie**oleńcy 12 letnie " Trzeba tak było od razu. Myślisz, że my tu udzielamy Ci rad dla przyjemności ? :classic_cool:

Gość Amigo Pigo
nie no serio pytam czy da się zarwać do nauczycielki chcę prostą odpowiedź nie bądźcie tacy powalenie normalnie sie pytam czy idzie poderwać nauczycielkę ?

Dark kupiłem wódkę. Wiem, że to trochę komplikuje sprawę, bo planowałaś pozyskać ją dopiero na drodze wymiany herbatników, ale wojna jeszcze się nie zaczęła. :-o

Tak naprawdę siedzę pod grubym kocem. Dla wroga jestem niewidoczna. ­ vieviór, nie dawaj mu tylko mojej wódki! Nie chcę umierać trzeźwa.