Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Mimo, iż jestem niskim prawiczkiem mam szeroką klate. Jestem zadowolony

Polecane posty

tu jakis prawik pisal ze ma kurzą chudą waska klate a wiecie co? Ja mimo, ze jestem mały i chudy mam szerokie barki. Kiedys mi to juz mowili w szkole m.in facet od wfu, a takze brat ktory jest duzo wyzszy- jest bardziej wąski. No i nie mam malej stopy jak kurdu bydzia...gdybym był tylko wyzszy... Znalazlem pozytywną rzecz w sobie szoke...ale jest tez powazna wada...małe dziewczęce dlonie...kobiety takich nie lubią...nikt chyba nie lubi,takze faceci podający mi reke tzw snięta ryba

Gość facet najgorszy z możliwych to
- niski do 170 cm - z małymi stopami - z łysiną - z lejkowatą klatką piersiową - z penisem chudszym niż otwory w pochwach u lasek Taki facet NIGDY nie będzie miał drugiej połówki, ale jak jest np TYLKO niski, a wszystko inne ma fajne, to czemu nie ;)

Zakoli nie mam nawet małych ! Tylko troche wysokie czoło ale włosy mi nie wypadają. Małej stopy nie mam, mikropenisa rowniez nie...wiec chyba nie jestem taki najgorszy ale...jak juz pisalem mam wzrost i wage 10latka dlatego jestem nieatrakcyjny seksualnie dla kobiet, ona by mnie zdominowała a ja nie miałbym siły sie bronić :D

Gość Sztefan
HAHA. 54 kilo i szeroka klata. To jest jakiś oksymoron. Żarty się ciebie trzymają.

Gość żydłaku jeden
Zapomniałeś dodać że jesteś żydem!

Gość iks.....des
Przede wszystkim jestes zakompleksiony jak kazdy prawiczek na kafe. Wygląd nie ma nic do rzeczy, bo moj sasiad ma mniej niz 170 a ma dziewczyne, kolega z pracy 165 żonaty

Gość wygląd ma do rzeczy sporo
jak facet niski i do tego z zakolami oraz małymi stopami to NIGDY nie będzie miał kobiety. Jest to niemożliwe, kto takiemu chociażby da ślub ??

Gość moze on
hehe a co ja moge powiedziec ??:>

Gość moze on
wszystko mam niby ok a tez jestem prawikiem :D

Gość wygląd ma do rzeczy sporo
Premier kiedyś się wypowiadał i mówił że faceci poniżej 170 cm wzrostu z łysiną jak będą chcieli się ożenić to muszą mieć zgodę sądu!!

Gość Lubię żelki xd
no jeszcze czego. niski facet z wielkimi stopami. chyba po to, zeby wygladał jak klaun.