Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulubisiaaaa

kto pogada, doradzi...

Polecane posty

Gość lulubisiaaaa

Kto ze mną pogada, powie coś miłego? :( Mój facet cały dzień był poza domem a teraz gdy mieliśmy spędzić razem wieczór - zasnął :/ jutro też nie będzie go cały dzień, brakuje mi go, brakuje mi faceta :(

Gość kokojoi
no to brakuje ci jego czy jakiegos faceta;)?

Gość Espresso29
Telefon do przyjaciela pomoże najlepiej tak żeby aktualny facet słyszał

Gość lulubisiaaaa
no faceta w sensie jego :P hej nooo on chyba ma taki charakter ze musi latac po pracy to tu to tam a jak przychodzi czas dla mnie to idzie spać :o

Gość kokojoi
pogadaj z nim o tym,albo specjalnie przy nim gadaj z innym,może go to poruszy i wzbudzi zazdrość,ale wiesz,on pracuje i może być zmęczony to nie powód żeby odrazu oglądać się za innymi

Gość lulubisiaaaa
ja tez pracuje :P a i studiuje :)

Gość Espresso29
Wyjdź z koleżankami gdzieś ... najlepiej tak żeby ktoś Cię chciał uwieźć i będzie dzwonił do ciebie wtedy kiedy będzie ze swoim facetem ... Proste Gość zauważy że cię może stracić i zacznie się zastanawiać nad tym jakim jest prostakiem Pozdrawiam

Gość coz wspolczuje
Kurcze facet wraca zmeczony, chce sie pzrespac i to znaczy, ze jest prostakiem? Ludzie idzcie sie wypalowac. Autorko na jakim stanowisku pracuje On, na jakim Ty?

Gość Espresso29
No to zdecdowanie świaczy o tym że jest prostakiem choć to nieodpowiednie słowo ... jak ktoś przychodzi zmęczony do domu to znaczy że się spełnia zawodowo ... przenosi się to na życie rodzinne i ogólnie wszystko się sypie ... Wszsystko tkwi w nas i w tym jak potrafimy codzienność przyjmować

Gość lulubisiaaaa
nie chodzi o prace tylko o to ze generalnie ma swoje zajecia po robocie jak przychodzi to pozamiatane...

Gość lulubisiaaaa
espresso czy ty to ona czy on? :P

Gość Espresso29
no to dramat ... A Ty masz jakieś zajęcia ? Czy tylko czekasz ....

Gość lulubisiaaaa
czekam :o ok można isc z kumpelami gdzies ale chyba nie codziennie co? no jej wkurzyłam się, chciałam spędzić czas, kolacja, seks czy jakieś głupoty razem ale cóż...

Gość coz wspolczuje
Expresso to bardzo nieodpowiednie slowo. Naprawde nie mam pojecia co jest prostackiego w checi przespania sie gdy sie wraca zmeczonym do domu. Autorko a rozmawialas z nim o tym?

hej.. pogadaj z moim facetem, ma takisam problem jak Ty;) na to nie ma rady, a marudzeniem odstraszysz tylko swojego faceta... tak jak pisza, znajdz sobie jakies czasochlonne zajecie, tylko nie szukaj sobie innego;>

Gość coz wspolczuje
Ale mozna normalnie pogadac nie marudzac,

Gość kokojoi
ciesz się że po robocie przychodzi a nie idzie z kumplami na piwo,wtedy byś mogła mówić że to nie fair ale teraz?On pracuje

Gość Espresso29
Prostacka jest cała ta sytuacja ... Gość wraca do domu - jest zmęczony Ona czeka na niego - i nic z tego nie ma Zmęczony jest - bo ? Nie radzi sobie Ona nie radzi sobie - bo ? on jest zmęczony Dajcie spokój ludzie... rozmawiajcie ze sobą A nie twórzcie bzdurnych problemów !!

Gość coz wspolczuje
Exspresso wybacz tez wracam zmeczona z pracy i jakos nie widze w tym nic prostackiego ani nie swiadczy to o tym, ze sobie nie radze, tylko o tym, ze ciezko pracuje i potem potrzebuje odpoczynku. Ona nie radzi sobie bo niestety on jest calym jej zyciem i wszystkie jej plany tocza sie wokol niego,

Gość lulubisiaaaa
jejku wiem że pracuje no ja też pracuje ale jak sie jest w zwiazku to trzeba o niego dbac chociaz czasami :( nie chce szukac innego. Rozmawiam, ale mówi że jak jest zmeczony to musi isc spac no ja mu nie robie wyrzutów bo mi go zal wtedy jak tak mówi, ale mi przykro jest :( musze poszukać czegoś dla siebie tylko czy wtedy wogóle bedziemy sie widywali pomimo wspólnego mieszkania...

Gość lulubisiaaaa
no fakt jest całym moim życiem ale to coś złego? To kiedy znalesc czas dla siebie?

Gość Espresso29
Ludzie qrw...nie ważne że wracacie z pracy zmęczeni !!! Macie być żywi a nie się użalać nad sobą !!!

Gość coz wspolczuje
a nie mogli byscie ustalic, ze np niedziele macie tylko dla siebie?

Gość Espresso29
Prostackie jest podejście do tego zmęczenia !!! Tak przyszełdem - am z pracy i mogę być zmęczona - ny ... Niee !!! Jest jeszcze wiele rzceczy które trzeba zrobić !!!

Gość coz wspolczuje
lubisia tak to, ze facet jest calym Twoim zyciem to cos zlego, on powinien byc czescia Twojego zycia. Expresso q..a nie uzalam sie nad soba tylko potrzebuje odpoczynku po ciezkiej pracy

Gość lulubisiaaaa
ja w niedziele pracuje do 20 ale cały wieczór jeszcze przed nami wiec spoko no pogadam z nim moze sie uda :/ chociaż boje sie

Gość coz wspolczuje
a owe rzeczy o ktorych wspominasz zrobie lepiej gdy bede wypoczeta.

Gość coz wspolczuje
to nie musi byc niedziela, po prostu czas ktory macie tylko dla siebie

Gość Espresso29
Odpoczynek to życie a nie leżenie na kanapie To właśnie te chwile któe wymagają zaangażowania Tylko potrzeba w nich radości a nie próźności To wszystko przeciaź takie proste się wydaje Im bardziej jestem zmęczony tym bardziej szczęśliwy ;)

Gość Espresso29
A po czym ty taka zmęczona jesteś ? Teoretycznie ?