Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana i radosna

pocielam sie pierwszy raz

Polecane posty

Gość zalamana i radosna

Popadam w depresje, choc nie widac jej po mnie... sa chwile gdy na prawde umie sie zabawic, rozmawiac z ludzmi i razem z nimi sie smiac czy wsiasc na rower z pieskiem i pojechac do lasu. W tych momentach zyje chwila. Niestety sa bardzo czesto sytuacje, kiedy jestem sama i po prostu nie widze swojej przyszlosci. Wiem jedno: pewnego dnia wszystko wywroci sie do gory nogami. Mieszkam w Polsce sama w domu rodzicow, ogolnie czuje samotnosc. Jest mi ciezko i to z wielu wzgledow o ktorych nie napisze bo nie umialabym swoich uczuc objac w slowa. Dzisiaj plakalam 3godziny pod rzad. Dzwonilam do przyjaciela ale nie odbieral, gdyz podrozuje zawodowo, byl po kursie i spal. Potrzebowalam go, nie oddzwonil tylko napisal.. Jak mu odpisalam, ze go potrzebuje przeslal mi smsa z pretensja ze moge zadzwonic. Dalej wylam. On sadzi, ze moze mam humory, nie wie o tym co sie dzieje, jak na prawde jestem wykonczona. Wie, ze plakalam. Napisal mi, ze nie bedzie sie narzucal. Pocielam sobie dzisiaj reke. Dlaczego? Dlatego ze slyszalam, iz to przynosi ulge. Nie wiem co sie ze mna dzieje, nie wiem czy to mi ulge przynioslo. Chcialam zobaczyc czy bedzie mi lepiej. Nie zrobilam tego po to by zaczac z cieciem sie. Pisze tutaj bo gdzie mam napisac...

Gość Lita.Ford.
Napisz, ile masz lat?

Gość wredniucha
nie zapomnij pociąć drugiej, żeby było symetrycznie

Ja pierdole!! Gdybys byla na moim mijscu to ty bys juz lezala cala w bandazach... Wez bo zal mi ciebie... Ach.. No tak, przeciez ty wlasnie po to, to wszystko piszesz...

Gość Espresso29
espresso24@go2.pl ?Napisz

Gość Xoxo karolcia
Hhhhh wiesz tez mam ten sam problem i tez depresja tyle ze u mnie dochodzi jeszcze wiele innych naprawdę nie za dobrych sytuacji z dzieciństwa, jestem młoda ale no niestety tez to zrobilam i szczeze nie żałuje, chociaż blizny są potrafię się ukryć ale naprawdę nie polecam bo jeżeli wiezysz w to ze ci się kiedyś uda to to ci tylko przeszkodzi.