Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xSandrax

Rocznica związku... (2 lata)

Polecane posty

Witam, Niedługo będę obchodziła z chłopakiem naszą drugą rocznicę bycia ze sobą. Jesteśmy szczęśliwi! Jest już pomysł, że w ten dzień bądź dzień następny (on pracuje, nie wiadomo czy będzie miał wolny czas) pójdziemy do kina, później kolacja w restauracji... Natomiast jestem młodą dziewczyną, w lutym będę pełnoletnia, a mój chłopak ma 19 lat. - skoro on będzie zamawiał jedzenie + napój w restauracji, zamówiłby wino (tak dla klimatu-lampkę wina), czy obowiązuje mnie również mieć tą nieszczęsną osiemnastkę czy nikomu to nie przeszkadza? Proszę o odpowiedzi, jest mi to bardzo potrzebne;) Pozdrawiam :)

Gość SamaJa2
Jeśli to taka "prawdziwa" restauracja to mogą Cię poprosić o dowód, więc żeby nie było obciachu weź sok ;)

nie jestem osobą pijącą, palącą itp, jednakże jestem dziewczyną bardziej romantyczną... i chciałabym jakoś ten dzień spędzić nieco romantyczniej; wyjątkowo niż inne, powszechne dni:) może jakieś pomysły?

Zależy jak bedziesz wyglądała, jak dorosło i bedziesz pewnie czuła sie z chłopakiem to nie ma problemu. Ja z moim kochanie to stosujemy i mogę pić w pizzeriach, restauracjach, sama też kupuje alko. Chodzi głównie o to byś nie wiem przy zamawianiu nie zaczęła się czerwienić, spuścić wzrok, lub nerwowo zerkać na kelnerke, podstawa to naturalność ;)

Gugunia: jestem osobą wyglądającą +18. ... ta bardziej kobieca;) dziękuję bardzo za ten komentarz, to również da mi dużo do myślenia i oczywiście jeśli miałabym próbować to w taki sposób. :D

Chcesz romantyczności / Pojedzcie do droższego hotelu, zjecie romantyczna kolacje przy świecach, następnie pójdziecie się kąpać do oświetlonego basenu nocą a na koniec miły stosunek w hotelowym pokoju, oczywiście szampan, świece itp rozumie sie samo przez sie

anullav: dzięki Kafeteri mam więcej opinii na dany temat, więcej mogę sobie dzięki temu przemyśleć co dalej ;) oczywiście ode mnie zależy wszystko-jak zrobię, ale tu dostaję rady, które mogą "wspomóc" :)

Gugunia: oowszem romantyczne, aczkolwiek postanę na nie aż tak ekskluzywnym pomyśle, ale z odrobiną romantyzmu... jak z winem nie wypali-trudno, kupimy wino do domu:) Dzięki wielkie za odpowiedzi.

Wiesz co sobie wez gleboko do serca? Problemy... Bo, jesli juz w tym wieku siegasz takich porad, to w juz calkiem nie bawem te problemy Cie przerosna.

Gość Espresso29
gdzie wy maci głowę ? ................

hm? skąd w was tyle nienawiści, agresji...? zapytałam-takie straszne? Poukładane mam życie. Jeśli komuś temat nie pasuje, brak mu pomysłów na życie niech nie komentuje. Czy zapytanie się o to, czy mogę lampkę wina wypić w restauracji ze swoją drugą połówką to zbrodnia?-bo poniektórzy to tak chyba odbierają. NIE JESTEM osobą głupią, prymitywną, która pija, pali, przeklina itp itd... w czym problem? Niektórzy nie powinni się wypowiadać, czyżby kompleksy, brak szczęścia, miłości (nie tylko tą kobieta-mężczyzna) ? Zastanówcie się trochę....

przykre... jest to, że ktokolwiek napisze nowy temat, jest zaraz mieszany z błotem -,- ehh.

Sandruniu, relax bo Ci zylka peknie a wtedy bedzie problem. Ze swieca takich jak Ty szukac :) jestes cool!!

Gość Espresso29
tego ci brakowało widzę ... Wyładowania się hi hi

anullav: ironia? nie rozumiem twojego "przesłania" w Twoich postach. Nie jestem zdenerwowana, a zirytowana podejściem niektórych osób do jakiejkolwiek sprawy.

Gość Espresso29
Wytłumacz jej to ! ;)

Espresso29: ...że niby mi? śmieszne...;) i również żałosne. chyba tacy jak Ty uwielbiają droczyć(?) się z nieznajomymi... + wielbią mieszać każdego człowieka z błotem (?) bo jak to inaczej nazwać (?).

Droga kolezanko... Ciesze sie Twoim szczesciem :) KONIECZNIE zdaj nam relacje z udanej kolacji... I co w koncu wybralas, czy wino czy soczek.. Jak wino to polecam zinfandel rozowe ;)

Gość Espresso29
Ale z kim droczyć i z czym ? Narazie to wydajesz się mi niezaspokojona ... Albo grzeczenie niezadowolona ze stanu faktycznego swojego życia

Espresso29: moja wypowiedź z ,,nie rozumieniem postów" to ironia, wiesz? dobijające jest to po prostu, że ludzie potrafią być tak natrętni... w szczególności Ci starsi... a mówią, że to młodzież jest nie wychowana. omg.

Gość Espresso29
A ja jestem potulny jak baranek Ha ha

Espresso29: jestem zaspokojona. jestem osobą raczej kreatywną, osobą która lubi urozmaicać sobie codzienną rutynę. w szczególności, jeżeli jest to dzień z tych ważniejszych dni... swoimi postami od początku pokazujesz zażenowanie-ale skąd? jakieś wywyższenie typu "oo jakaś gówniara pisze...widocznie jej się nudzi, jestem starszy a więc i mądrzejszy, muszę pokazać swoje wysokie JA". sorry, tak to odebrałam, co w ogóle mi się nie spodobało...

Gość Espresso29
Ale temat był na poziomie przedszkola ... Dopiero teraz doczytałem od początku ...

Oj Sandrus zwał jak zwał, za bardzo bierzesz sobie rady do serca.. A my tu chcemy jak najlepiej... Sama wiesz:) przeciez to KAFETERIA ;)

Gość Espresso29
No niestety nie jesteś zaspokojona wystarczająco ...

Espresso29: Generalnie to czytaj od początku do końca, później komentarze, następnie przeanalizuj sobie wszystko - i jak masz coś ciekawego do dodania - dodaj, jeśli chcesz tylko pokazać swoją gorycz - lepiej nic nie rób.