Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Call_girl

Ciekawe co daje ludziom romans?

Polecane posty

Gość Call_girl

Pobudza zmysły? Pozwala na oderwanie? Pozwala na pobudzenie w stałym związku? Niweluje nudę? Daje odmianę? Pomaga spełnić fantazje? Uzupełnia braki?

Gość pod pomaranczem bo tak
na kazde Twoje pytanie odpowiem TAK :)

osoba która zdradza jest niedojrzała i nie potrafi być szczera wobec partnera, niedojrzała znaczy głupia, a taka osoba może próbować szukać usprawiedliwienia :)

przede wszytskim pomaga mi wlasnie rozbudzic wieksze pozadanie w moim zwiazku czuje sie bardziej atrakcyjna,kochanek czesto zapewnia mnie ze jestem swietna w lozku i potem odreagowuje to na mezu nasz sex nigdy wczesniej nie byl tak dobry jak teraz nigdy nie uprawialismy go tak czesto i intensywnie

kinky reggae opowiadasz glupoty uwielbiam jak ktos czegos nie sprobuje a najwiecej ma do powiedzenia:O

:) regge mnie twoja opinia na temat moich usprawiedliwień lata na wysokosci pępka zarówno z przodu jak i z tyłu ;)

Mnie zwyczajnie ciekawi podejscie zarówno kobiet jak i męzczyzn do zagadnienia romansu :) Jakie mają pobudki, co ich wpycha w ramiona innego/innej :)

ile razy puściłaś sie z obcym facetem jednocześnie będąc w związku emocjonalnym z drugim ? :D Tak tylko pisze by nie było nieścisłości :P

ja puscilam sie mnostwo razy nie zlicze juz wlasnie swiadomosc ze sie puszczam sprawia ze czuje sie jak dziwka i wtedy jestem duze lepsza w lozku z mezem tak to u mnie funkcjonuje

to osoby które nie potrafią rozmawiać o swoich problemach, to prowadzi do kłótni a kłótnia do romansu :P tak w skrócie napisałem :D

boshe jakie teorie jakie problemy jaki brak rozmow otrzasnij sie kinky w jakim ty swiecie zyjesz pewnie i u wiekszosci romans z tego wynika ale napewno nie u mnie powialo mi nuda wiec sobie wprowadzilam troche rozrywki nie bede tu jeczec jak inne zakompleksione mezatki tlumaczac sie zlym mezem czy brakiem sexu mialam wszytsko w malzenstwie dzieki romansowi mam wiecej :D

sa dumni bo nie wiedza ze prowadze podwojne zycie zreszta nie mieszkam z nmi od 15 lat na codzien jestem przykladna zona i matka nie sprowokujesz mnie :D

pewnie w wiekszossci przypadkow tak jest jednak nie w moim

sa dumni bo nie wiedza ze prowadze podwojne zycie zreszta nie mieszkam z nmi od 15 lat na codzien jestem przykladna zona i matka nie sprowokujesz mnie """""""""" do czego nie sprowokuje ?

Reggae ty rozumiesz co pisze?? :P Komunikacja aby zaistnaiała trzeba dwóch osób, które potrafią nie tylko zakomunikowac potrzebe ale jej wysłuchac i z tym komunikatem coś zrobić:P wiec do rozów o problemach potrzeba dwojga a czesto jest tak że mówisz o potrzebie a druga strona uznaje ze problemu nie ma:P

pod pomaranczem zaczernilam sie nie mam teraz czasu odezwe sie pozniej mam nadzieje ze bedzie moznajeszcze z kims pogadac"""""""""""""""""""" pogadać o szmaceniu sie :D

tak o szmaceniu sie skarbie :D z toba porozmawiam leszczyku jak bedziesz z zona 15 lat i zaczniesz na forum zakladac tematy o nudnej zonie nudnym sexie braku jakichkolwiek fajerwerkow w sexie :D

kinky reggae to osoby które nie potrafią rozmawiać o swoich problemach, to prowadzi do kłótni a kłótnia do romansu tak w skrócie napisałem -wiesz co?? szkoda mi znizac sie do poziomu jaki reprezentujesz ale sie poswiece w imie łopatologicznego wyłozenia niedorozwojowi do czego odniosłam wypowiedz o komunikacji :P I bez odbioru :P