Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Call_girl

Ciekawe co daje ludziom romans?

Polecane posty

pod pomarańczem---> :D:D jemu jak widzisz nalezy kopiowac całosc bo ni w ząb nie czai o co biega w wypowiedziach :D:D

pod pomaranczem no super z jakąś 35 letnią kobietą z cellulitem i rozstępami o niczym innym nie marzę """"""""" :D:D:D:D:D:D ale wała bedzie miała jak tu przyjdzie i to przeczyta :D:D:D:D:D ale bedzie sie głupio czuła :D:D:D:D:D

Gość sensownaaaaaaaaa
kinky- twoje wypowiedzi sa na poziomie szesnastolatka, wiec skoncz dyskusję z dorosłymi, małolacie! do szkoły juz czas!

Witam Wszystkich...miałem "taką" żonę co miała wszystko ( w łóżku też !!! ) i zapragneła adrenaliny ( romansu ) w życiu...szybko się "połapałem"...teraz też jej wiele nie brakuje ale już nie ma MNIE !!! Wydzwania, prosi "zrobiłam błąd"..."każdy w życiu je popełnia"...he he he, niech się teraz buja z tym/tymi "lepszymi" ja jestem wolny i szczęśliwy !!! Panowie nie dajcie się "dymać" przez Wasze partnerki/żony...trzeba im szybko mówić pa !!! Pozdrawiam Panie i Panów

leszczyku nie moge sie pozbierac po tym co przeczytalam :( juz nigdy nie bede tym samym czlowiekiem :( tak sie sklada leszczyku ze sex mnie konserwuje jak mnie ktos dobrze od tylu wybzyka to az mi sie posladki samoistnie unosza do gory a masowane cycki sa jeszcze tam gdzie powinny miec no ale co ty mozesz wiedziec o zadbanych 30-stkach jak obracasz sie jedynie w towarzystwie kobiet z celulitem i rozstepami i do twojej malej lepetynki nie dociera ze istnieja i takie ktore moga w kazdym wieku dobrze wygladac

Czy płakałem ? Nie...ja zawsze idę do przodu !!! Tak to byłem/jestem ja...uważnie widzę że czytasz wypowiedzi, czyli raczej musisz pisać z sensem ( nie czytałem Twoich ) a co do mojego płaczu...mam już trzecią he he he...ale kto wie może znów będę sam, wszystko może się zdarzyć, pozdrawiam

Gość 32 letnia kobitka
Jak skonczyłam 32 lata ubzdurałam sobie ,że znajde młode kochanka .Nie szukałam długo ,znalazłam 22 latka .On ,miał byc botoxem na zmarszczki .Według czarnej magii i wielu przekonan facet do 25 roku zycia wciska siłe w kobiete .I cos w tym jest ,po rocznym bzykanku wyglądałam kwitnąco ,schudłam ,odmłodniałam ,brali mnie nawet za dziewczynę .:) Co mi to dało? sexapil ,lepszy sex z mężem i moze troche mniej zmarszczek :) Mysle ,powtórzyc taka kuracje po 50 stce :)

pod pomaranczem...stres ciebie zżera ? Masz jakieś obawy co do swojej przeszłości ? Jak się grzeszy i jest się wtedy cwaniakiem...to trzeba być nim do końca !!! A nie pózniej ujadać jak pies ( nic psom nie ujmując...) biorę się do pracy...

YXXXY ale po co to napisales? do ktorej mojej wypowiedzi sie odniosles bo nie rozumiem? tak tylko chciales cos od siebie dorzucic? to prosze na temat nie dogaduje innym, poprostu w oczy mi sie rzuculy twoje dwie jakze inne wypowiedzi

Gość 32 letnia kobitka
zreszta wystarczy spojrzec na te wszystkie gwiazdki Demi,Lopez itd. wszystkie ,biora sobie chłoptasiów do 25 lat jak im stuknie 30 stka .To ,co przeciętna Kowalska ma byc gorsza:) hehehheheheheh Zasada jest prosta -TO MA Stac i byc gotowe 24 h .Było troche alku i sexu :) skonczyło sie głupio i było mase problemów ,na 2 raz bede ostrozniejsza:D

no akurat jej nie poszlo ;) ja i moj kochanek stworzylismy sobie taka symbioze on nie ma nikogo wiec cieszy sie sexem a ja czerpie inspiracje z sexu z nim a potem przekladam to wszytsko w lozku z mezem i jakos tak to funkcjonuje ;)

pod pomaranczem...byłem trochę złośliwy, może nie do końca zrozumiałem Twoich intencji...na wszelki wypadek przepraszam, myśle że jest ok...nie przeszkadzam tym bardziej że sam często...romansuje