Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tęskno na duszy

Żegnaj Miłości moja

Polecane posty

Gość nie,mieszkalismy razem
i sie rozpadało,i nie trafia mnie szlag,tylko sie martwie,ze skoro ma nową,to dlaczego interesuje go,poza tym po pijaku mowił kumplowi o mnie,ze jest z nową po to zebym byla zazdrosna,a mi jej zal

Gość eks facet eks dziewczny
zależy Ci na nim ? jak tak to współczuję,.. p..s: ty chyba jesteś też jakaś dziwna skoro dopytujesz się co mówił kolegom po pijaku ... po co Ci te informacje?!?!?!??!

Gość sprawdza kiedy wracam do domu
stoi na parkingu,wieczorami,kolezanka mi mowila,sledzi jak wychodze z pracy sprawdza nk i takie tam,wiem o tym,tylko po co:(

Gość cozzzzzzzzzzzzz
Wiesz faceci czasem są dziwni bo nie wiadomo o co im tak na prawdę chodzi, niby chcą być z dziewczyną i czułe słówka mówią ale z reguły na tych słówkach się kończy Wiesz jak dla mnie to to że byłaś dobra dla niego nie było powodem by zerwać więc trochę jest to dziwne,no ale ok chcesz być z nim bo się zakochałaś spoko ale najpierw się upewnij czy jemu na prawdę zależy na Tobie czy tylko się zabawia,skoro jak twierdzisz ma na Ciebie sposób bo udaje że mu nie zależy Ty też powinnaś znaleźć jakiś sposób na niego...... potkanie z bylym to spotkanie z bylym i mozna to ubierac w cokolwiek a i tak odniesienie emocjonalne bedzie jednoznaczne i zrozumiale. Co sie chce osiagnac? To tez proste,jezeli spotkanie we dwoje to odpowiedz nasowa sie sama. Jezeli w grupie to towarzyskie- ale nasze relacje i tak pozostana w jakis sposob odmienne. Nie ma co tu sie oszukiwac ze to spotkanie jak kazde inne,a jezeli tak jest to znaczy ze taki zwiazek byl nieporozumieniem i tym bardziej nie nalezy do niego wracac. Ja uwazam ze takie powroty i zaczecie "od nowa" jest duzo odwazniejsze, a na pewno duzo dojrzalsze. Ale...swiadomosc tego musi miec kazda ze stron,a to akurat nie bywa takie oczywiste. Jezeli masz watpliwosci i czujesz ze jednak warto porozmawac itp - skoro chcesz sie spotkac- to znaczy ze warto. Wiec nie trac czasu na odwlekania i zastanowienia. Albo daj sobie spokoj na zawsze.

Gość ale to jego kolega mowil mi
a nie ze ja pytalam,

Gość cozzzzzzzzzzzzz
no ale widać cię tpo rusza... miej go gdzieś, chyba że kochasz

Gość ..no ja tez tak mysle
jak cozzzzzzzzzzzz ale......

Gość bez dramatyzmu
jakieś to wszystko zagmatwane i nie jasne ... ktoś, coś tam itd ....po co tak sobie życie komplikować :)

Gość ...a ja rozumiem
zapewne młodszą kolezankę,i tez własnie doszłam do wniosku,ze musze koniecznie sie usunąć w cień,zeby było w porządku tez facet był dla mnie bardzo ważną osobą,bardzo,ale to raczej było tylko z mojej strony,nie ma senu w zyciu dodawac sobie problemów ,jakby mu zależało to by był przecież ze mną,a dla niego jego ego ważniejsze i bij zabij,,..oraz bagnet na broń

Gość coz ze ze szwecji
... każdy związek między mężczyzna i kobietą oparty jest na dwóch płaszczyznach..emocjonalnej i duchowej..Jeżeli Twój chłopak ukrywał znajomośc ze swoją byłą dziewczyną oznacza to tylko jedno..zakończył z nia zwiążek na płaszczyźnie emocjonalnej ale nie zakonczył na płaszczyźnie duchowej..inaczej mówiąc chłopak nie dorósł do żadnego związku..Nie istnieje bowiem żaden dobry związek ,który nie wyczerpuje obu płaszczyzn..Tak jak nie możliwa jest ciąża do połowy.Przeciez w związku nie tylko chodzi o seks ale również o uczucia partnera....

Gość jonny bolerko
może czas dorosnąć :D