Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literaki

ile kosztuje napisanie pracy licencjackiej?

Polecane posty

Gość literaki

chce sprawdzić ile oszczędzam, bo pisanie jakos marnie mi idzie...

Gość skullcandy
ja napisZe Tobie za 1500

Gość literaki
1500 dobre :D Już mówiłam że sama to napisze, choc idzie mi ciężko. U mnie w miescie są po 800 więc pytam z ciekawosci

Gość fdgfhgfjhgj
a co cie tak smieszy matole? taką pracę pisze sie co najmniej miesiąc, a nawet wiecej, wiec 1500 zl to chyba normalna zaplata za np. poltorej meisiąca pracy

Gość fdgfhgfjhgj
800 to chyba za plagiat i kopiowanie z neta, dziecino

Gość michał walkowiak
ja napiszę za 300zł. jestem bezrobotny i każe pieniążki się przydadza.

Gość michał walkowiak
dodam że jestem absolwentem prawa i administracji oraz ekonomii.

Gość fdgfhgfjhgj
dokladnie, przeciez to ponad miesiąc pracy, a nawet i dwa miesiące jak ktos sie wczuwa i pisze naprawdę porządnie, ile bys zaplacila czlowiekowi za dwa miesiące pracy na twoj tytul licencjata no chyba nie 800 zl? 800 zl owszem zaplacisz ale za jakies kopiowanie z neta i spisywanie z książek slowo po slowie

Gość michał walkowiak
piszę oryginalne prace, nie robię plagiatów. kto chętny proszę się zgłaszać

Gość literaki
jaja se robisz ? za 300 ?

Gość aneczka3010
Hej Czy piszesz dalej prace licencjackie i za ile? Pozdrawiam Ania

Gość piszę dalej
1600

Gość gość
Nie tylko sraam na błędy ortograficzne, interpunkcyjne, gramatyczne, składniowe, stylistyczne, lecz również popierduję na powtórzenia, podpowiadam, czym je zasmrodzić, sikam na tekst i pomagam przy konstrukcji sracza. Ubieram Twoje g***a w słowa, które odpowiadają stylowi toalety. Zapewniam poprawność, rzetelność, terminowość oraz gooownianą cenę. Nie zwlekaj sprawdź swoje gooowno przed oddaniem!!! Kontakt; osrawa-goowniatu@wp.pl

Gość mgr rachunkowość
pisanie prac licencjackich magisterskich podyplomowych- tylko dział ekonomia. 729-658-808

Gość Prace pedagogika
Witam, do paru lat zajmuję się pisaniem prac z pedagogiki, socjologii i nauk pokrewnych. Pracę pisze według zaleceń klienta, wszystkie poprawki wliczone w cenę. Zajmuje się zarówno pracami licencjackimi, pracami zaliczeniowymi itp. Prace są mają własną twórczością, dlatego bezproblemowo przechodzą przez program antyplagiatowy. Jeśli są Państwo zainteresowani zapraszam do kontaktu licencjackiepedagogika@gmail.com

Gość gość
za napisanie pracy magisterskiej dalam 10 razy

Gość gość
Nie masz czasu? Zależy Tobie na dobrej ocenie? Masz do napisania pracę zaliczeniową, licencjacką, magisterską lub inną? Dobrze trafiłeś !!! Pomożemy napisać Tobie niepowtarzalną, profesjonalną pracę nawet w bardzo krótkim terminie. Wszystkie nasze prace są przygotowane jednorazowo i zgodnie z indywidualnymi wymaganiami. Nie prowadzimy sprzedaży ani nie udostępniamy wcześniej wykonanych opracowań i innych materiałów, kierując się zasadą i dobrem naszych klientów. Dokonuję również korekty stylistycznej prac oraz dopasowuję je do zasad panujących na Twojej uczelni. NIE POBIERAM ZALICZEK. PRZED WPŁATĄ WYSYŁAM RAPORT ANTY-PLAGIATU. E-mail: alicja-bajdal@wp.pl GG 47434915

Gość gość
Jak będziesz miał pecha to pare stówek,nieco wstydu i ewentualne konsekwencje prawne jak odkryją plagiat, co może sie stać przy nie sprawdzonej osobiste. Tak na marginesie co z Ciebie za przyszły mgr jak nie potrafisz pracy samodzielnie napisać . Później w zawodzie inni też będą za ciebie cos robić?

Gość gość
Jak ktoś nie potrafi sam napisać swojej pracy, to nie powinien dostawać tytułu. Jeśli ja sama napiszę, to dlaczego mam mieć taki sam stopień jak ktoś za kogo napisała inna osoba? To nie w porządku. Nie jesteśmy przecież na tym samym poziomie, bo ja umiałam sama. :/

Gość gość
Polecam stronę pracenaukowe.com.pl

Gość gość
Lepiej napisac samemu, a nie oszukiwac. Ewentualnie na koniec jezeli nie jest w tym dobra dobrym rozwiazaniem jest usluga firmy www.przeplata.info w zakresie koretkty takiej pracy

Gość gość
Prace zaliczeniowe, referaty, prace semestralne , prace dyplomowe zbieranie materiałów , korekty i pisanie prac Solidne wykonanie, terminowość i dobre ceny. E-mail fushopinfo@gmail.com

Gość gość
Głupia klawiatura: funshopinfo@gmail.com

Gość gość
Praca licencjacka to blahostka. Wez ksiazki artykuly z internetu poprzepisuj teorie zmieniajac kolejnosc wyrazow i zdan.Przeciez obrona to w dzisiejszych czasach farsa. Sa dziesiatki, setki prac na ten sam temat. Dwa tygodnie przy kompie i masz prace.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona znane piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar kuflowe rycerskie namysłów pils Paryż to wieś w powiecie namysłowskim w gminie namysłów

Gość gość
Witam, jestem osobą prywatną i oferuję kompleksową pomoc w pisaniu prac licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych z różnych dziedzin. Posiadam wieloletnie doświadczenie. Korekta, poprawki, bibliografia, plan pracy w cenie. Prace pisane szybko i profesjonalnie. Do każdej osoby podchodzę indywidualnie oczko.gif Możesz mi zaufać bez obaw - klienci chętnie do mnie wracają oczko.gif czekam na Wasze namiary! odpiszę! Pozdrawiam, aga Jak się z tobą skontaktować???

Gość gość
Nie wiem co napisać w 2 rozdziale ?? Pomoże ktoś naprowadzic, ponieważ mam opisać bank xy (pko) i mi nie idzie :/ Chętnie też dam 1 rozdział do spr

Gość gość
Czas Cię goni? Mogę pomóc. Napisze pracę z pedagogiki, dietetyki, psychologii, zdrowia publicznego i tematów pokrewnych.Stworzę ją od A do Z albo tylko brakujące rozdziały. Wprowadzę wszystkie poprawki do Twojej pracy. Poprawię również plagiat, jeżeli ktoś nieuczciwy wcześniej Cię oszukał. Możesz mi zaufać – jeżeli chcesz, udostępnię Ci materiały, z których korzystałam.Każda praca jest niepowtarzalna, gwarantuję Ci wysoką jakość.Uzgadniam cenę razem z klientem. Mam kilkuletnie doświadczenie i około 50 prac za sobą pisze szybko. O wszystko możesz w każdej chwili zapytać - wyjąsnie Ci każde zagadnienie zawarte w pracy, będę dyskretna. Możesz płacić ratami. Wycena jest bezpłatna. mail: martamorawska13@wp.pl