Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość literaki

ile kosztuje napisanie pracy licencjackiej?

Polecane posty

Gość gość
Oferuje pomoc w pisaniu licencjackich, magisterskich i zaliczeniowych. Przy pisaniu prac korzystam z różnorodnych źródeł, tj. pozycje literackie, czasopisma, roczniki statystyczne itp. Opieram się na źródłach powierzonych lub własnych. Cenę oraz termin ustalam z każdym indywidualnie w zależności od złożoności tematu, długości pracy oraz czasu potrzebnego na jej napisanie. Wszystkie prace powstają na indywidualne życzenie klienta od początku do końca. Zapewniam wysoką jakość, rzetelność, terminowość, anonimowość. Każda praca sprawdza jest w cenie systemem plagiatowym. NAPISZ; pelcwiktoria@onet.pl

Gość gość
Polecam stronę pracenaukowe.com.pl

Gość gość
Zlecę napisanie pracy licencjackiej tel.696030409

Gość gość
Mam gotową pracę magisterską z dziedziny finansów/ marketingu. Praca profesjonalna, nadaje się na obronę studiów dziennych. Tel. 601 685 516

Gość gość
Zlece napisanie pracy licencjackiej kierunek: bezpieczeństwo wewnętrzne tel. 609322830

Gość Oliwka5
Witam :) napiszę pracę licencjacką, najchętniej z zakresu PRAWA. : notariat, komornik, adwokat itp. mój e-mail: oliwia4118@wp.pl

Gość gość
Doktorskie idą za 15 000 . Czyli licencjacka około 5 000

Gość paula 222222222
witam poszukuje kogoś to napisze mi prace magisterską. proszę o kontakt minka163@wp.pl

Gość ggoskaa
Witam. Mi pracę pisała absolwentka pedagogiki. Praca super napisana wszystko z niej kumałam . Chyba 5 zł za str brała na bieżąco. Łapcie mam tylko maila: justgreentea4me@gmail.com

Gość gość
Napiszę pracę magisterską z dziedziny ekonomi/ zarządzania 601 685 516

Gość gość
Chętnie pomogę w pisaniu pracy zaliczeniowej, licencjackiej, magisterskiej na różne tematy, cena do uzgodnienia, wszelkie poprawki w cenie.

Gość gość
Hej! Szukam osoby która mógła by napisać prace licencjatska, o reklamie i markietingu. Eliza.poczta@wp.pl

Gość gość

Popatrz za osobą do pisania na www.redaktor-online.pl. Myślę, że kogoś będziesz w stanie tam dla siebie wybrać, tylko dobrze zapoznaj się z umiejętnościami, czy dana osoba będzie w stanie konkretną pracę wykonać szczególnie jeśli tekst ma iść potem do oceny czy zaliczenia.

Gość gość

Ja regularnie korzystam z redaktor-online.pl. Sporo osób tam piszę więc jak w trakcie sesji brakuje czasu to zaglądam tam i szukam kogoś kto będzie w stanie mi pracę napisać. Zawsze są terminowo, z jakością też nie ma problemów. Dla mnie dobra opcja, bo niestety samodzielne pisanie wszystkiego na każdy przedmiot zajmowałoby mi zbyt dużo czasu, nie dało się tego ogarnąć.