Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie smutna

SAMOTNA CIĘŻARNA......

Polecane posty

Gość strasznie smutna

czesc jestem w 6 miesiacu ciazy i....... jestem samotna ciezarna :( chlopak chcail zebym usunela ale oczywiscie ja ze nie, mam ogromna pomoc od swojej rodziny, z partnerem nie jestesmy juz razem, strasznie mi ciezko za kazdy razem jak ide do lekarza, bo zawsze jestem sam i smutno mi sie robi jak widze te wszystkie pary... jest tu moze jakas w podobnej sytuacji??

Gość strasznie smutna
ciesze sie bardzo ze jestem w ciazy ale zamiast cieszyc sie z tego razem i "przezywac" to razem to ciazgle placze nerwy i pytanie sama do siebie co zrobiam zle? w czym zawinilam? dlaczego tak jest?....... :( dlaczego.... ma nas w DUPIE?.............

Gość no i???
ale dlaczego was zostawił?? długo byliście razem???

Gość gjhgggvgffhh hg vh
u mnie na odwrót, raz mój ze mną przyszedł do lekarza to nie dość że z innymi kobietami nikt nie przychodził i się patrzyly na niego jak na kosmitę to lekarz się spytał po co on przyszedł i zdziwil się jak mu powiedziałam że chciał zobaczyć dzidzie na usg... Tak ze się nie przejmuj tym az tak... Zresztą skoro twój były nie chciał dziecka to lepiej ze go nie ma bo po co dziecku ojciec który go nie kocha. Ile masz lat? Bo jak jesteś młoda to sobie kogoś znajdziesz jeszcze :-)

Widać nie z nim masz być i tyle. Skoro cieszysz się z dzidzusia i masz wsparcie, to najważniejsze, wiele kobiet tego nie ma. Nie jesteś sama. Ciesz się, myśl pozytywnie, a o nim nie myśl bo nic Ci to nie da.

Gość jadhjadh
tak się kończą historie lasek które myślą, że złapią faceta na dziecko

Gość strasznie smutna
no tak bylismy ze soba 3 lata, rok ze soba mieszkalismy, wybral % i kolego a nie mnie i dziecko, setki razy powtarzalam mu ze go porzebuje i to nie byla lapanka na dziecko, zeby pozniej sostac sama? (i tak jestem sama...) no tak jestem mloda (urodze w wieku 23 lat), ale jak tu sie nie martwic??... przykro... :(

Gość jadhjadh
To, że mieszkaliście razem nie znaczyło, że chciał spędzić z Tobą całe życie. A mając 22 lata powinnaś myśleć o zabezpieczeniu a nie o metodzie "bardzo uważaliśmy".

Gość felicijja
Jeszcze trzy miesiące i nie będziesz sama :)) Twój partner okazał sie być niedojrzałym facetem. Trudno. I tak bywa. Nie zdawaj pytań typu: dlaczego mnie zostawił, bo to nie ma sensu. Bo to dupek. Lepiej, ze zostawił Cie teraz niz miałby zgotowac Ci wieloletnie piekło pt. udajemy szczęśliwą rodzinę. Jestes młoda, ułozysz sobie życie bez niego.

Gość nie zawszeeeeeeeeeeee
hmm nie zawsze wzyciu ma sie to co sie chce i nie zawsze ukladasie oo naszej mysli ty bedziesz mialadziecko a inni nie moga miec mimo ze sa razem kazdy ma inaczej wez sie w garsc