Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia p.

Pieczenie cewki moczowej

Polecane posty

Gość asia p.

Piecze mnie cewka moczowa, podczas gdy badanie ogólne moczu wychodzi dobrze, bez infekcji. O co chodzi ? Co to może być za choroba ? Wykluczam choroby weneryczne. Jakie dalsze kroki w diagnozowaniu należało by podjąć ? Jakie dalsze badania wykonać ?

Gość asia p.
Mam zapalenie pochwy, ale to od wielu lat. Nie mogę tego wyleczyć niczym. Myślisz że to ma jakiś związek z cewką moczową ? Dotąd nie miałam takich problemów.

Jeżeli mocz Ci wychodzi dobrze to nie wiem dlaczego, ja czasem po stosunku szybkim i gwałtownym mam takie pieczenie duże ale to od czasu do czasu.

Gość asia p.
To nie od seksu bo aktualnie go nie uprawiam. Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ?

Gość lkjgljihgpilygptiy
ja mam tak samo od jakiegoś miesiąca ciągle i jeszcze to parcie na pęcherz

Gość asia p.
No jak jest parcie na pęcherz to to może zapalenie pęcherza ? Ja akurat żadnego parcia nie mam tylko cewka mnie boli. A na chory pęcherz jest Urofuraginum ( to samo bo Furagin tyle że bez recepty ).

Gość Ulga

Mnie zapalenie cewki moczowej dopadło na basenie. Miałam nadzieję, że samo przejdzie, ale niestety dopiero wizyta u lekarza pomogła. Przepisałam mi preparat Ginjal urit oraz zalecił bym piła dużo wody. Kilka dni i było po problemie. Teraz gdy tylko zaczynam czuć pieczenie, sięgam po ten preparat.